3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 10:30

19.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nebojoval se soupeřem, ale s rozhodčím


Branky


0

Trmice zvládly domácí utkání a zaslouženě porazily děčínský Union 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli lepší, v závěru pustili Union do hry

Vzájemné podzimní utkání obou celků patřilo Trmicím, které v Bynově porazily Union 2:1. I poslední vystoupení měl lepší tým z Ústecka. Ten minule přivezl dva body ze Soběchleb, zatímco Děčín doma padl s Chuderovem. Utkání začalo opatrně, postupně ale diktovaly tempo hry Trmice. V první velké šanci se objevil šikovný Greé. Ale jak se později ukázalo, jen se zastřeloval. Po čtvrt hodině hry už se měnilo skóre. Hostům nestačilo první varování, Melichar krásnou přihrávkou poslal do úniku právě trmického útočníka. Jeho náběh nezachytil Eichelmann a Greé tak mohl oslavit třináctou branku v sezóně. Následné minuty patřily spalování domácích šancí a dobře chytajícímu Jeřábkovi, který předvedl několik výborných zákroků. Jenže ani on nezabránil ve 38. minutě další trefě Trmic. Rohový kop se odrazil k Jarošovi, který ho pohotově dorazil do sítě. Unionu se začal dohadovat s rozhodčím a začaly padat žluté karty. Prakticky po rozehrání Union snížil. Brázdil vyhrál důrazný souboj s brankářem Ajmem a Očipka snížil na 2:1.

I ve druhé půli měly Trmice navrch

Po změně stran se Union musel vypořádat hlavně s disciplínou. A druhým úkolem bylo vyrovnat skóre. Jenže hlavně to druhé se Děčínu nedařilo. Hra vázla a více šancí měly rozhodně Trmice. S těmi si až do 70. minuty věděl rady Jeřábek. Jenže právě dvacet minut před koncem přišel další domácí gól. Greé obešel ve vápně hned dva hráči a předložil míč Hrudkovi. Ten měl před sebou prázdnou branku a nemohl nedat. Zbytek utkání už se nic zajímavého nestalo. Humornou scénku pak zařídilo malé dítě, které vklouzlo do vápna Děčína a přerušilo tak slibnou trmickou útočnou akci. To ale domácím nevadilo, výhra 3:1 je drží na čtvrtém místě. Union Děčín naopak klesl na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Od začátku jsme diktovali tempo hry. Jen jsme zase trochu hořeli v koncovce, branek mohlo být i více. Ke konci poločasu jsme zbytečně hosty nechali snížit a pustili je do hry. Po změně stran ale byli kluci zase lepší. Zarazilo mě, jak se soupeř choval k rozhodčímu. S tím jsem se snad nikdy nesetkal."

TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Podruhé v řadě jsme prohráli. Zajímavé je, že i na podzim to bylo právě s Chuderovem a Trmicemi. Je potřeba tyto prohry hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy. Vzpruhou by pro nás mohl být návrat obránců Marcela a Jana Němce."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , K. Tahal [-] (82. J. Jelínek [-] ) , M. Petera [-] , R. Melichar [-] , J. Hrudka [-] , L. Jaroš [-] , J. Vyleťal [-] , P. Šalda [-] , V. Jaroš [-] , D. Nekola [-]

TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - V. Bedrníček [-] (88. T. Humlíček [-] ) , L. Eichelmann [-] , Z. Brázdil [-] - J. Sejkora [-] , B. Bezouška [-] , J. Mrváň [-] , R. Kalaš [-] - F. Sobotka [-] (69. M. Zvolský [-] ) , P. Očipka [-] , V. Galaš [-] (79. J. Nedvěd [-] ) -

ŽK: 67. D. Nekola , 72. R. Melichar - 25. V. Bedrníček , 39. P. Očipka , 39. R. Kalaš , 46. Z. Brázdil , 49. V. Galaš , 51. B. Bezouška .
Hráči zápasu: R. Melichar , D. Nekola - S. Jeřábek , Z. Brázdil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.