D. Babača 12.
D. Babača 25. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá stoupá tabulkou, Unčín potopily standardky


Branky


12. D. Babača , 25. D. Babača (p.)
0

V souboji dvou nováčků se z výhry radoval domácí Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obránce Babača zastoupil útočníky

Tisá šla do dopoledního utkání posílena o tři body, když v týdnu zvládla dohrávku v Horním Podluží, kde vyhrála 1:0. Domácí trenér Ivo Linhart postrádal pouze Kudrmann, to hostům chyběli Karvai, Jakimov, Nácovský, Hendrych, Pajer a Rouček. Obě trefy celého zápasu padly do 25. minutě. A obě obstaral dobře hrající obránce Babača. Ten nejprve využil trestný kop a z dvaceti metrů ho poslal k tyči. Druhou trefu mu vymyslel pravý bek Burian. Ten pronikl do vápna a byl faulová, následnou penaltu proměnil právě Babača. Za Unčín, který se prezentoval důraznou hrou, mohl snížit Sršeň. Hostující kapitán po krásné akci ale trefil pouze tyč.

Sršeň měl smůlu a trefil opět tyč

Po změně stran Unčín přenesl logicky více sil do útočné fáze. Ovšem vše vyústilo opět u tyče, kterou orazítkoval smolař Sršeň. Tisá pak měla k dispozici několik nadějných přečíslení, ale konečné skóre už se neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Byl to vyrovnaný zápas, kde rozhodly dvě standardní situace. Unčín hral tvrdě a důrazně, dobře zahrával standardky a dvakrát nás zachránila tyč. Ale jinak si myslím, že si kluci vítězství zasloužili. Bylo znát, že byla po dlouhé době na hřišti takřka ideální sestava."

TJ Sokol Unčín
František Frolík, záložník/obránce TJ Sokol Unčín: "Zaspali jsme začátek utkání a prokázali, že nám výkopy od 10.15 prostě nevoní. Ale Tisá ukázala, že není v soutěži na okrasu. Situace v tabulce se opět zdramatizuje. Nám nezbývá nic jiného než doma urvat body s Horním Podlužím a doufat, že bolestivé zranění Novotného si vyžádá co nejkratší léčbu."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - D. Babača [-] , V. Burian [-] , V. Kabátník [-] , M. Povejšil [-] - J. Maška [-] , R. Zíta [-] (72. L. Rehn [-] ) , R. Pešata [-] - J. Povejšil [-] (88. M. Marek [-] ) , Z. Hanzl [-] - V. Machek [-]

TJ Sokol Unčín
V. Mikšovský [-] - D. Toncar [-] (46. V. Srp [-] ) , D. Sém [-] , M. Olexa [-] , F. Frolík [-] , M. Sém [-] - J. Soukup [-] , M. Novotný [-] (55. A. Jakimov [-] ) , M. Kašík [-] - M. Pokorný [-] , O. Sršeň [-] -

ŽK: 74. M. Povejšil - 14. M. Pokorný , 20. D. Sém , 52. J. Soukup , 66. F. Frolík .
Hráči zápasu: D. Babača , V. Kabátník - O. Sršeň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eichler Martin - BIOLEK Radomír, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.