1:2p.
(1:0)
51. L. Mach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec podruhé v řadě ovládl penaltový rozstřel


Branky


0

Předposlední tým tabulky vybojoval v Bynově proti Unionu Děčín dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní děčínský začátek

Domácí Union musel oželet tyto fotbalisty: Valenta (zranění), Syrovátka (nemoc), Sejkora (omluven), Galaš (zranění) a Kalaš (v trestu). Lépe začal Děčín. V 5. minutě vlétl Eichelmann důrazně, po výkopu soupeřova gólmana, do souboje a vybojoval míč pro Očipku. Ten neváhal a nabídl míč do strany na Mrváně, který poslal ukázkový centr na malé vápno. Tam už byl ve vzduchu pověšený Brázdil a hlavou poslal Union do vedení. Inkasovaná branka ale nakopla Chlumec, který byl aktivnější. Hosté v prvním poločase celkem desetkrát vystřelili na Jeřábka, jenže jen tři střely mířili mezi tři tyče. Děčín spoléhal na rychlé protiútoky, ale jeho koncovka už nebyla přesná. 



Jeřábek na jaře poprvé inkasoval

Ani změny v domácí sestavě projev hry nezměnily. Chlumec se nadále hnal za vyrovnáním a v 51. minutě se mu to povedlo. Bedrníčka soupeř v osobním souboji přetlačil a poslal centr do vápna. Humlíček nezachytil náběh Lukáše Machy, který míč z voleje poslal za Jeřábkova záda. Brankář Unionu udržel na jaře neprůstřelnost 231 minut. Až do konce zápasu byl Chlumec lepší, snažil se o častou střelbu. Výsledkem však bylo břevno, utkání šlo do pokutových kopů. Oba týmy si tak po týdnu opět zopakovaly penaltovou disciplínu.



V závěru selhal Mrváň

Začínal domácí Brázdil, ale střela doprostřed se neujala. Chlumečtí ovšem také nedali. Na druhou sérii šel Honza Němec a střílel vysoko nad, chlumecký pokus lapil Jeřábek. Penaltová jistota Bedrníček s přehledem proměnil, hosté odpověděli. Jeřábek mazácky proměnil, hosté srovnali na 2:2. Očipka klasicky nezklamal, soupeř odpověděl - 3:3. Marcel Němec s jistotou proměnil, Chlumec taktéž - 4:4. Mrváň ale školácky neproměnil a když hosté překonali Jeřábka, putovaly dva body do Chlumce.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Naše bodové počínání má na jaře klesající tendenci, ale zatím jsme bez bodu ještě nezůstali, což je v takto vyrovnané soutěži víc než důležité. Naše hra také není optimální, ale vzhledem k problémům s poskládáním sestavy v důsledku zranění a nemocí se asi není čemu divit. Horší je, že další dva hráči hlásí zdravotní újmu a jsem zvědav, koho vylovíme z klobouku příští týden."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Mrzí mě začátek, kdy jsme si vybrali chvilku nepozornosti. Od té doby jsme byli jasně lepší, Union spoléhal pouze na rychlé protiútoky. Hráče jsem nabádal, aby hodně stříleli a byli trpěliví. Nakonec jsme si domů odvezli cenné dva body."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - T. Humlíček [-] (79. P. Vyskočil [-] ) , M. Němec [-] , J. Němec [-] - L. Eichelmann [-] , J. Mrváň [-] , V. Bedrníček [-] , B. Bezouška [-] , Z. Brázdil [-] - M. Zvolský [-] (46. J. Nedvěd [-] ) , P. Očipka [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Weber [-] (69. M. Šindelář [-] ) , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] (54. M. Sak [-] ) , P. Švanda [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 26. B. Bezouška , 83. Z. Brázdil .
Hráči zápasu: Z. Brázdil - P. Švanda , L. Vacovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Materna Jiří - PROVAZNÍK Adam, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.