3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Podluží přišlo o body i o důležitého hráče


Branky


0

Malšovice domá podruhé v řadě prohrávaly. Nakonec ale srovnaly a ještě vyhrály penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herman odehrál sedm minut

Pro Horní Podluží začalo utkání dosloval tragicky. V 7. minutě byl faulovaný Herman. A byl to tak nešťastný zákrok, že utkání pro jednoho z klíčových hráčů Čechie (zranění kolena?) předčasně skončilo. Do vedení šli hosté, když po ose Bulejko - Bandas, dával do prázdné kapitán Peleška. Malšovice srovnaly zhruba po půl hodině hry. Centr do vápna si našel osamocený Kutzler a hlavou překonal Krajčoviče. Jenže za chvilku měla Čechie vedení zpátky. Postaral se o to Bulejko, jehož tvrdá střela zapadla za Hvozdoviče.

Malšovice zachraňovaly utkání opět na poslední chvíli

Po změně stran hosté dlouho drželi těsný náskok. Nervózní utkání poslal do penalt střídající Hora. Ten pobyl na hřišti pár minut a dorazil za Krajčoviče míč, který na něj po centru Nedělky poslal smolně Bulejko.

Rozhodla hned první série

Penaltový rozstřel rozhodla hned první série. V té dobře zasáhl Hvozdovič, zbytek střelců se nemýlilo. Dva body tak zůstaly v Malšovicích.



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Bylo to nervózní utkání, hodně se hrálo po vápno. Sice jsme chtěli tři body, ale dva body po tom, jak utkání probíhalo, bereme."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, hrající trenér Čechie Horní Podluží: "Po zranění Dana Hermana se mi v hlavě honilo všelicos. Nehledě na to, že jsem tentokrát byl i na place. Vyrovnávací gól mě mrzí, protože byl přeci jenom trošku nešťastný. Ale i to k fotbalu patří."



Sestavy


FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] (74. D. Nedělka [-] ) , J. Janda [-] - T. Klínský [-] , A. Dědič [-] (75. P. Hora [-] ) , D. Kutzler [-] , J. Kudrna [-] - P. Stránský [-] , P. Veselý [-] - O. Línek [-]

TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - L. Sobota [-] , L. Kolár [-] , D. Hermann [-] (7. L. Ledvinka [-] ) , M. Petružálek [-] - M. Bulejko [-] , M. Boštík [-] , L. Peleška [-] - P. Bandas [-] , D. Čech [-] - M. Vavrinec [-] (69. T. Kovač [-] )

ŽK: 58. D. Kutzler , 66. P. Stránský , 80. P. Veselý - 66. L. Peleška .
Hráči zápasu: J. Janda , A. Dědič - L. Peleška , M. Bulejko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eichler Martin - HUSAR Vladislav, FIŠL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.