V důležitém záchranářském duelu zvítězilo Mšeno


Branky


0

Lokomotiva hraje celou sezónu o přední příčky soutěže, ale poslední dobou se týmu mnoho nedaří a dostává se na sestupovou pozici. Naopak Mšeno se dostává na nejlepší pozici, která mu letos patřila, totiž sedmá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Braniš a Janovský hrdiny poločasu

Jiskra Mšeno B v neděli vyrazila do České Lípy na Lokomotivu. Tento tým většinu bodů získal doma, a tak Mšeno nečekalo nic lehkého. Navíc všechna mužstva zespoda tabulky vyhrála, takže bylo potřeba venku opět bodovat. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání. Jiskra měla územní převahu, ale všechny akce končily v okolí vápna. To zase domácí tolik míč nedrželi, ale když se dostali k akci, byli nebezpeční. V 11. minutě po levé straně unikl záložník domácích, odcentroval a našel nikým nehlídaného útočníka, toho však velmi dobře vychytal Braniš. Ten se zaskvěl i o několik minut později, kdy zlikvidoval samostatný únik domácích. Od této chvíle se taktovky chopili hosté a začali být také nebezpeční. Ve 22. minutě vysunul Matoušek Filipa, ten běžel sám na bránu, ale nedal. Odražený míč se dostal k Janovskému a ten z 45 metrů nevídaně přehodil brankáře domácích. 0:1 pro Mšeno. Do poločasu měli hosté několik šancí zvýšit (Filip, Pokorný), ale své šance neproměnili. Domácí hrozili ze standartních situací a z přímého kopu dokonce nastřelil břevno, ale obrana Mšena vše vyřešila.

Utkání skončilo debaklem

Do druhého poločasu nastoupila Jiskra s cílem více držet míč a pokud možno zvýšit svůj náskok. Obrana hrála velmi dobře a domácí do šance prakticky nepustila. V jednom případě musel zasahovat brankář Braniš, ale svůj úkol zvládl. S postupem času se Jiskra dostávala stále více do šancí a v 57. a 60. minutě zvýšil vedení Pokorný na 0:3. Od této chvíle bylo na hřišti už jen jedno mužstvo, ale hostující hráči se předháněli v zahazování příležitostí. Největším paličem byl Marek Filip, který zahodil minimálně tři čisté příležitosti. Konečnou podobu výsledku dal Svoboda, který v 87. a 90.minutě pečetil výsledek na 0:5. Jiskra tak vybojovala tři důležité body do tabulky a pokud neprohraje příští týden doma s Frýdlantem B, tak se definitivně zachrání.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnes jsme vybojovali velmi cenné vítězství. Mužstvo opět bojovalo a hrálo to, co si představuji. Škoda jen řady neproměněných šancí, ale jinak jsem s kluky velmi spokojen. Ačkoli bych měl pochválit opět všechny hráče, musím přeci jenom vyzdvihnout stoperskou dvojici Škvor a Vanc. Ti naší hře dodávají potřebný klid a jistotu. Příští týden nás čeká Frýdlant B a to bude velmi těžký zápas. Pokud ale kluci zahrají jako doposud, věřím že body zůstanou doma.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - M. Horáček [-] (46. M. Špilka [-] ) , R. Lupoměský [-] - J. France [-] (80. M. Braneac [-] ) , J. Starý [-] - J. Beneš [-] , D. Kliment [-] , L. Zlatníček [-] , V. Česenek [-] , D. Tomášek [-] , L. Nevrlý [-] (69. P. Čihák [-] )

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [10.0] - K. Vanc [-] (86. D. Živěla [-] ) , L. Matoušek [-] , M. Filip [-] (90. M. Horna [-] ) , O. Pokorný [-] , D. Svoboda [-] , O. Hýř [-] , P. Janovský [-] (84. M. Šourek [-] ) , L. Pešat [-] , T. Flek [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 60. J. Beneš , 77. M. Špilka , 87. D. Tomášek - 44. L. Matoušek , 51. P. Janovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kutílek Martin - HAVEL Tomáš, PAULUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.