Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno porazilo Osečnou rozdílem třídy


0

Rezerva Mšena zvládla i další utkání a zase se vzdálila od sestupových pozic, ale ani aktuálních třicet bodů na záchranu stačit nebude, tudíž musí bodovat i v následujích kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

V neděli Jiskra Mšeno B přivítala mužstvo Osečné a jelikož minulý týden zápas v Hodkovicích nezvládla, musela naplno bodovat stejně, jako bodovali ostatní týmy hrající o sestup z 1. B třídy. Od začátku utkání bylo jasné, že to bude Jiskra, která se bude tlačit před branku hostí a také si vytvářela brankové příležitosti, které však zpočátku nedokázala proměnit. To se podařilo až ve 29. minutě po samostatném úniku Svobodovi, který si ještě ve vápně parádně obhodil brankáře a zakončoval do prázdné branky. Hned za dvě minuty se po krásné kolmici prosadil Pokorný a Jiskra vedla 2:0. Hosté se pokoušeli ohrozit branku domácích dlouhými nákopy za obranu, ale s těmi si Jiskra dokázala poradit. Jedinou šanci měli ve 35.minutě, kdy se po rohu dostal míč k Pešatovi, který vykopával míč z branky. Ve 44. minutě po přihrávce ze strany vstřelil svou druhou branku Svoboda a pečetil tak poločasové skóre na 3:0 pro domácí.

Zvyšoval Pokorný

Do druhého poločasu nastoupila Jiskra s cílem utkání v pohodě dohrát a to se také podařilo. Hosté se k brance domácích dostávali sporadicky, ale obrana Jiskry si se vším poradila. Domácí viditelně polevili, i tak se dostávali do šancí, ale pojistka ne a ne přijít. Podařilo se to až osm minut před koncem, kdy se hlavou prosadil již podruhé Pokorný. Jiskra si tak připsala důležité vítězství, ale o záchranu stále musí bojovat.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Po nezdaru v Hodkovicích jsme potřebovali zvítězit a to se i podařilo. Jsem rád, že hráči k utkání přistoupili zodpovědně a vybojovali jsme tři body. Myslím si, že jsme předvedli solidní fotbal a to zejména v prvním poločase. V tom druhém jsme trochu polevili, ale i tak jsme dotáhli utkání k vítězství. Opět musím mužstvo pochválit jako celek. Pochvalu si zaslouží celý tým.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
M. Braniš [-] - K. Vanc [-] , L. Matoušek [-] , T. Veselouš [-] (81. M. Horna [-] ) , O. Pokorný [-] , B. Novotný [-] , D. Svoboda [-] , P. Janovský [-] (82. P. Dresler [-] ) , L. Pešat [-] (75. M. Filip [-] ) , J. Regenermel [-] , M. Škvor [-]

SK Osečná
M. Lehký [-] - J. Hybner [-] (46. P. Mareček [-] ) - J. Krásný [-] , V. Novotný [-] , P. Trapp [-] (76. L. Pytloun [-] ) , V. Jarý [-] , F. Pittner [-] , V. Pokorný [-] , L. Rybář [-] (71. M. Vik [-] ) , P. Kysela [-] , J. Tomáš [-]

ŽK: 75. L. Pešat - 32. J. Hybner , 32. V. Novotný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Brož Antonín - LINHART Martin, NEUGEBAUER Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.