Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodkovice znovu vyhrávají


Branky


0

Hodkovice v závěru sezóny postihla nezvykle dobrá forma a zdá se, že místo jistého sestupu se ještě povede Hodkovicím vydrápat ven ze sestupových pozic. O čtvrtou sestupovou pozici nejvíce soupeří s Frýdlantem B a Mšenem B, namočení do sestupu mohou po následujícím kole být taky Lokomotiva a Osečná. Mezi jisté sestupivší se řadí Zákupy, Bulovka a téměř jistý sestup má i Hrádek B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka rozhodla

Zápas začal ve svižném tempu, netrvalo příliš dlouho a hosté slavili vstřelnou branku, kterou měl na svědomí Dominik Dostrašil již ve druhé hrací minutě. Od té chvíle byla hra poněkud rozháraná, domácí chtěli vyrovnat, ale do šancí se dostávali sporadicky. Ani hostům se nepodařilo vstřelit do poločasu branku, a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení hostů.

Pěnčín opět zaspal

Stejně jako v prvním poločase, tak i v druhém začaly Hodkovice aktivněji a po čtyřech minutách hry navýšil vedení hostů mladý Tomáš Jáč, když z jeho kopačky doputoval míč až za záda Semenského. Domácí se ale nechtěli vzdát a po třech minutách přišlo vyrovnání. Trefil se Daniel Škréta a postaral se o drama v zápase. Drama uťal až Jiří Chlum v 84. minutě, když zvýšil vedení Hodkovic na 1:3. V tu chvíli už domácí cítili, že s výsledkem nic neudělají a přišla další rána v podobě další branky Chluma v 90. minutě. Zápas tedy skončil výsledkem 1:4 a Hodkovicím tento výsledek dává naději.

 

Příští týden se Hodkovice představí na Osečné, která tento víkend prohrála se Mšenem B v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu



SK Hodkovice nad Mohelkou
Jiří Kyksa (trenér): Dnes se nám podařila další výhra, což je skvělé, ale nesmíme ji přeceňovat, protože nás čekají ještě tři těžké zápasy ve kterých musíme být úspěšní, aby přišla záchrana.



Sestavy


TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - V. Lochman [-] , J. Bárta [-] (82. P. Mizera [-] ) , J. Šerpán [-] , J. Škréta [-] (87. A. Rösler [-] ) , A. Gábr [-] (73. P. Laššo [-] ) , T. Mendlík [-] - J. Jaček [-] , M. Kotrman [-] - D. Škréta [-] - R. Kotrman [-]

SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - M. Škopan [-] , M. Řepka [-] - P. Vérteši [-] , D. Dostrašil [-] , D. Dostrašil [-] (76. M. Kauška [-] ) , T. Jáč [-] (61. J. Vojtíšek [-] ) , V. Bouška [-] , M. Tóth [-] - M. Vaňo [-] (54. J. Chlum [-] ) , L. Pavlík [-] -

ŽK: 41. R. Kotrman , 64. M. Semenský , 66. J. Jaček - 33. M. Tóth , 50. M. Řepka , 64. L. Pavlík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - ČUŘÍK Tomáš, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.