2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra dodala Hodkovicím naději


Branky


0

Pokud se chtějí Hodkovice zachránit, musí vyhrávat každé kolo. Ve 23. kole se jim to podařilo proti rezervě Mšenu, která měla oslabený kádr kvůli absenci klíčových hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné vedení domácích

Po dvou vítězných utkáních v řadě, jela Jiskra do Hodkovic s přáním bodovat. Oproti minulým zápasům přijela s ještě více omlazeným týmem, jelikož ve stejný čas hrálo Mšenské áčko v Chrastavě a někteří hráči šli hrát za něj. Navíc musel v brance zaskočit Braniš st. za Braniše ml. kvůli zranění. Od počátku se hrálo vyrovnané utkání, kdy domácí byli v soubojích důraznější, ale Mšeno o něco fotbalovější a nebezpečnější, avšak žádná akce hostí neskončila gólem. Jediný gól prvního poločasu tak padl po malé domů ve 21.minutě, kdy ze dvou metrů přihrával Novotný brankáři, ten v tísni odkopl, nastřelil však dobíhajícího útočníka domácích, od kterého se míč dostal k Vaňovi, který se štěstím od tyče dostal míč do sítě.

Chybné vyloučení Hýře

Po návratu z kabin chtěli hosté vyrovnat a tak se tlačili do útoku.
Tuto snahu však zhatilo vyloučení Hýře z 55.minuty, kdy chybovali rozhodčí. Ti pustili třímetrový ofsajd, Hýř přesto útočníka domácích doběhl a před vápnem i fauloval. Od té doby byli domácí lepší a dostávali se i do šancí, které však neproměňovali. Jedinou se jim podařilo zakončit úspěšně až v 82.minutě, kdy unikl obraně hostí Pavlík a ranou na zadní tyč utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Do Hodkovic jsme jeli s cílem bodovat, ale to se nám nepodařilo hlavně díky tomu, že jsme nezacelili díry po zkušených hráčích(Vanc,Pešat). Mladí se snažili, bojovali, ale zkušenosti schází. I tak jsme mohli bodovat, ale tuto šanci nám vzala nepochopitelná chyba pomezního rozhodčího, který pustil třímetrový ofsajd, po kterém nám vyloučili Hýře. Pochválit musím Matouška, který odehrál velmi dobré utkání. Za sebe jsem rád, že jsem ve zdraví přežil toto utkání, kdy jsem musel zaskočit za zraněnou jedničku. Chytal jsem poprvé po devíti měsících. Příští zápas hrajeme doma s Osečnou a musíme bodovat.



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
T. Kvapil [-] - M. Škopan [-] , M. Řepka [-] - P. Vérteši [-] , D. Dostrašil [-] (60. J. Chlum [-] ) , D. Dostrašil [-] (85. P. Nevyhoštěný [-] ) , T. Jáč [-] , V. Bouška [-] , M. Tóth [-] - M. Vaňo [-] (69. J. Vojtíšek [-] ) , L. Pavlík [-]

Jiskra Mšeno B
M. Braniš [-] - P. Hollmann [-] (57. D. Živěla [-] ) , M. Šourek [-] , L. Matoušek [-] , P. Dresler [-] (86. M. Horna [-] ) , O. Pokorný [-] , D. Nguyen [-] (87. D. Braniš [-] ) , B. Novotný [-] , O. Hýř [-] , P. Janovský [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 70. B. Novotný , 89. P. Janovský . ČK: 55. O. Hýř .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ďörď Mario - ZIKMUND Jiří, BOHUŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.