0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

21.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holany nepřipustily další ztrátu z venku


Branky


0

Holanům se na jaře na hřištích soupeře příliš nedařilo, nyní se Holany předvedly na hřišti Frýdlantu a slaví vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Prvních dvacet minut bylo ve znamení vyrovnaného fotbalu, který se odehrával na půli hřiště, poté se ale do tlaku dostaly Holany. Nejprve se Porsch hlavou zblízka netrefil, pak Souček nastřelil břevno a další ránu z 10 metrů vyrazil brankář. V závěru ještě domácí, kteří měli jen jednu střelu na bránu, zachránila tyč.

Domácí dohrávali v devíti

Po přestávce vyšla hostům narážečka a Serdel skóroval. Po gólu Frýdlant dokázal zatlačit hosty na jejich půli a měl i několik dobrých šancí na vyrovnání. V době náporu se však srazili hlavami dva domácí a museli být odvezeni do nemocnice na šití. Domácí už měli vystřídáno a museli tak dohrávat v devíti. I v tomto počtu se snažili srovnat stav, ale hosté brejkem do otevřené obrany v posledních sekundách výhru pojistili.

 



Sestavy


Slovan Frýdlant B
J. Tauš [-] - M. Weidisch [-] , J. Mičunovič [-] , L. Kaplan [-] (46. M. Scheidl [-] ) , T. Jelínek [-] - K. Suk [-] , J. Záruba [-] , D. Ponc [-] , M. Patrman [-] (58. M. Lopuszynski [-] ) - J. Buřita [-] (46. J. Vocásek [-] ) , M. Stýbal [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] , O. Kočí [-] (83. J. Kraus [-] ) - R. Torba [-] , P. Sýkora [-] (70. J. Fořtík [-] ) , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Souček [-] - F. Porsch [-] , J. Bečvařík [-]

ŽK: 43. M. Stýbal , 70. T. Jelínek - 67. P. Sýkora .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Halama Miroslav - BROŽ Antonín, LINHART Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.