1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

21.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře vítězí i na téměř nehratelném terénu


Branky


0

Ve 21. kole Bulovka hostila těžkého soupeře z Přepeř. Utkání se odehrávalo na špatném, téměř až nehratelném terénu, kde míč odskakoval a to neprospívalo především hostujícímu celku, který se snaží hrát fotbal a ne jen provozovat taktiku „nakopni a běž“.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martínek otevřel skóre

Přepeře začaly zápas svižně. Již ve 2. minutě unikl po levé straně Císař, běžel sám na brankáře, ale v rozhodující chvíli mu míč odskočil a již nestačil přesně zakončit. O dvě minuty později kopal z levé strany trestný kop Peškar a jeho centr skončil na tyči domácí branky. Poté se na dlouhou dobu fotbal vytratil, na malém a neskutečně hrbolatém hřišti podobném rozšlapané louce se nedalo přihrávat po zemi a ani nijak kombinovat. Ve 29. minutě centroval Hrmo a hostující Tokan hlavou z malého vápna přestřelil. Ve 35. minutě Peškar vysunul opět Tokana, který utíkal sám na brankáře, ale ten vyrazil na roh. Roh zahrával Císař, přesným centrem našel kanonýra Martínka a ten se hlavou nemýlil, 0:1. Ve 42. minutě napřáhl z 35 metrů Hrmo a domácí brankář Zajíček s vypětím všech sil vyrazil střelu na roh.

Nerozhodný stav nevydržel dlouho

Ve druhém poločase měli první šanci opět hráči Přepeř, Hrmo zahrával přímý kop z 20 metrů, ale jeho střela prosvištěla těsně vedle levé šibenice. V 53. minutě po nedorozumění přepeřské se dostal domácí útočník do souboje s brankářem Vrabcem a skončilo to penaltou pro domácí. Střelu z pokutového kopu však Vrabec u levé tyče zneškodnil. V 68. minutě se Martínek na velkém vápně zbavil tří obránců a jeho střelu zastavila levá tyč. V 72. minutě zahrávali domácí rohový kop a na zadní tyči si naskočil na balón Lengál a hlavou vyrovnal, 1:1. O minutu později si na Hrmovu přihrávku naběhl za obránce Martínek, zpracoval si míč na prsa a potvrdil pověst kanonýra, když balon uklidil k tyči, 1:2. V 76. minutě se řítil ze strany sám na brankáře Tokan, ten jeho střelu vyrazil do tyčky a dobíhající Pěnička trefil jen břevno. Poté se domácí snažili dlouhými nakopávanými balóny dostat do šancí, ale obrana Přepeř se již chyby nedopustila a tak zápas skončil vítězstvím favorizovaných Přepeř.

 



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Bylo to velmi těžké utkání, ale ukázala se síla mužstva. Vítězství bylo doslova vydřené, protože na takovém hřišti se ani fotbal hrát nedá.



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - J. Capulič [-] , M. Potoč [-] , J. Bartizal [-] - T. Lengál [-] , V. Němec [-] (58. J. Konštiak [-] ) , M. Hýbl [-] - J. Vaněk [-] , P. Netolický [-] (59. M. Mauer [-] ) , P. Eimann [-] - J. Franc [-]

FK Přepeře
J. Vrabec [-] - F. Tokan [-] (87. T. Trč [-] ) , P. Martínek [-] , T. Císař [-] (63. T. Horák [-] ) , L. Pěnička [-] , J. Peškar [-] , O. Horák [-] , J. Kubáček [-] , J. Hrmo [-] , M. Kupka [-] , P. Tušer [-]

ŽK: 53. P. Netolický , 75. M. Potoč , 77. J. Bartizal , 87. M. Mauer - 54. J. Vrabec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zlatník Jakub - ILLEK Petr, KOTEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.