0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno nestačilo na silné Jenišovice


Branky


0

V 19. kole rezerva Mšena hostila silný tým z Jenišovic. Mšenu chyběla velká opora Karel Vanc a v sobotu se v zápase za A tým vykartoval Svoboda, naopak z A týmu přišli na pomoc Samko a Daniel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do Břízek přijel velmi kvalitní soupeř, který přes zimu ještě posílil o několik zkušených hráčů. Domácím se opět v týdnu zranil Vanc a tak trenér musel řešit koho postavit do stoperské dvojice, ke zkušenému Škvorovi. Volba opět padla na mladého Šourka a ten nezklamal.

Zápas hned začal šancí hostí, kdy hráč Jeníšovic postupoval sám na brankáře Braniše a ten musel vytahovat střelu na roh. Po rozehrání rohu hosté orazítkovali tyč domácí branky, ale gól nepadl. Tato šance domácí dostatečně varovala a začalo se hrát i před brankou hostí. Celý první poločas se Jiskra tlačila před svatyni Jeníšovic a několik velmi dobrých příležitostí se jí nepodařilo proměnit. Ve 24. minutě zahrával přímý kop Samko a těsně minul. Poté se dvakrát netrefil Veselouš po přihrávkách Janovského a Pešata. Náznaky šancí měly i Jeníšovice a to zejména díky nejlepšímu střelci této soutěže Vavřichovi,a le ani ten síť nerozvlnil a tak ačkoli se hrál zajímavý a bojovný fotbal, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Dlouhý rozhodl

 

Po návratu z kabin se i nadále hrálo vyrovnané utkání, ale zkušenější hosté se dostávali více až do zakončení.
Rozhodující moment utkání se udál v 53.minutě, kdy zbytečně fauloval za vápnem Janovský a rozhodčí Blaschke nařídil přímý kop. Hosté ho napálili do zdi, ale míč se odrazil k Dlouhému a ten z voleje trefil přesně k tyči domácího golmana. Tento stav vydržel až do konce utkání, ačkoli hosté i domácí měli několik šancí ke vstřelení gólu. Jiskra bojovala až do konce, ale vyrovnat se jí nepodařilo a tak Jeníšovice nejtěsnějším rozdílem vyhrály a odvezly si tři body.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnes nemám hráčům co vytknout. Bojovali, nevynechali jediný souboj a hráčům Jeníšovic byli vyrovnaným soupeřem. Škoda, že se nepodařilo proměnit nějakou z našich šancí. Dle mého názoru by tomuto utkání slušela remíza. Pokud tento výkon zopakujeme i v dalších utkáních, tak určitě bodovat budeme. Jen musíme proměňovat gólové příležitosti.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Daniel [-] , R. Samko [-] , T. Flek [-] (76. O. Pokorný [-] ) , M. Šourek [-] (72. T. Tokár [-] ) , T. Veselouš [-] , O. Hýř [-] (66. M. Filip [-] ) , P. Janovský [-] , L. Pešat [-] , B. Novotný [-] , M. Škvor [-]

FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , Z. Kalousek [-] , L. Poláček [-] (90. S. Strnad [-] ) , M. Dlouhý [-] , M. Hradecký [-] , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

ŽK: 3. P. Janovský , 49. O. Hýř - 38. Z. Kalousek , 51. M. Bangha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Blaschke Petr - STÝBAL Luboš, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.