C. Samek 33.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 14:00

16.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Zákupy opět bez bodu


Branky


0

O víkendu sehrály Zákupy utkání proti Rozstání, většina stratégu tipovala vítězství hostů, tyto predikce se nakonec potvrdily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostů

Lepší start do zápasu projevili hosté, když ve 4. minutě otevřel skóre svojí brankou Miroslav Jíra. Zákupy se snažily na branku Rozstání odpovědět, ale marně. Tedy marně až do 33. minuty, kdy se to podařilo. Výsledek na 1:1 upravil za domácí Ctirad Samek. Poté ale přišla pro domácí další rána, když těsně před závěrečným hvizdem prvního poločasu přišla branka, kterou vstřelil Roman Passian do sítě Zákup.

Zkušená obrana hostí nic nepřipustila

Celý druhý poločas se domácí snažili o druhé vyrovnání výsledku, ale tentokrát již nepřišlo. Zabránit jim v tom dokázala zkušená obrana Rozstání. V 90. minutě ještě upravil skóre Tvrzník a zpečetil ho na konečných 1:3. Zápas odpískal sudí Lopuszynski a předvedl slušný výkon.

 



Sestavy


TJ Zákupy
J. Karel [-] - T. Březina [-] (82. M. Havránek [-] ) , M. Jakeš [-] , B. Novák [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , M. Štefan [-] (80. R. Šefčík [-] ) , P. Dostál [-] , V. Synek [-] , C. Samek [-] (60. P. Dufek [-] ) , V. Vydra [-]

TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - J. Tomáš [-] , M. Jíra [-] , J. Čihula [-] - J. Pošva [-] (37. L. Hajský [-] ) , O. Drbohlav [-] , R. Passian [-] - J. Hrubeš [-] (73. J. Tvrzník [-] ) - S. Imrich [-] , M. Šindelář [-] (60. V. Ulrich [-] ) , M. Pavlů [-]

ŽK: 35. P. Dostál , 72. V. Vydra .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lopuszynski Michal - BOHATA Antonín, DRAHOŠ Denis.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.