0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice ukázaly sílu v duelu proti Pěnčínu


Branky


0

V 16. kole se odehrálo derby mezi Pěnčínem u Liberce a Jenišovicemi. Na podzim v Jenišovicích kraloval Pěnčín a Jenišovice si nyní chtěly spravit chuť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka rozhodla

Od začátku zápasu se hrál tvrdý a pro oko diváka moc nepohledný fotbal. Jenišovičtí hráči hráli s velkým nasazením a od 20 minuty jsme na hřišti začali domácí hráče hlavně v její obraně přehrávat, a to v 25. minutě přineslo krásný gól Ládi Poláčka, který dostal nádhernou přihrávku od Vavřicha a jmenovaný střelec z pětadvaceti metrů krásnou tvrdou střelou pod břevno nedal domácímu brankaři Semenskému žádnou šanci. Do poločasu domácí v 34 minutě dostali velkou šanci na vyrovnání, a to když sudí nařídil přísnou penaltu proti Jenišovicím. Ale výborně chytající brankář Cejnar penaltu bravurně zneškodnil. Ve 43. minutě Matěj Randák krásnou kolmou příhrou našel Marka Banghu a ten ve svém osamoceném solu na brankaře domácích nevyzrál.

Důrazný fotbal

Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil, hrálo se tvrdě a až občas se zákrokama za únosností pravidel. Utkání skončilo stavem 0:1 a hosté slaví další důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu



FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Na horkou půdu do Pěnčína jsme v sousedském derby odjeli s cílem vrátit pěnčínským podzimní domácí porážku. Velké dík všem jenišovickým hráčům za velkou zápasovou morálku a nasazení. Na hráčích je vidět že na jaře prohrávat chtít moc nebudou. V kabině se dobře hecují a to je žene k dobrým výkonům.



Sestavy


TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Lhoták [-] , J. Bárta [-] (60. R. Beneš [-] ) , T. Mendlík [-] , V. Hauer [-] - J. Jaček [-] , J. Zdražil [-] , M. Kotrman [-] - D. Škréta [-] (77. J. Žďárský [-] ) - P. Mynář [-] , M. Matějíček [-]

FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , V. Vích [-] , Z. Kalousek [-] (16. V. Rosenbaum [-] ) , L. Poláček [-] , D. Svoboda [-] , M. Hradecký [-] (87. A. Aron [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-] (71. P. Kočí [-] )

ŽK: 52. J. Lhoták - 63. M. Bangha , 90. M. Randák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Řeháček Lubomír st. - ĎÖRĎ Mário, MATYS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.