1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Mšeno kráčí za sestupem


Branky


75. L. Pešat - 46. J. Lode , 59. T. Drobný
0

Ještě v sezóně 2012/2013 Mšeno patřilo mezi špičku týmů v Divizi, ale kvůli finančním problémům šlo mužstvo ze 3. místa v divizi do Krajského přeboru. Zničilo se fantastické mužstvo, které zde působilo. Po loňské sezóně, která se vydařila, mužstvo skončilo čtvrté a vyhrálo krajský pohár, přišla nyní sezóna, kterou již nemají ve svých rukou a s velkou pravděpodobností spadnou do 1. A třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Do prvního poločasu obě mužstva vstoupila pozvolna a čekala na chyby soupeře. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale k žádné vážnější situaci nedošlo. Poté se do největší šance prvního poločasu dostal Švorc, který svojí nádhernou střelou orazítkoval tyč branky Höflera, ten se za střelou jen ohlédl.                                                                                                                                         

První poločas nám toho mnoho nenabídl, akce byla až v druhé půli.   

 

Další zápas, další prohra...

Ve druhém poločase hosté šikovně rozehráli a hned měli domácí závar před brankou, který řešil brankář Balatka odkopem do zámezí. Následoval dlouhý hod do pokutového území, jenž bránící hráč Mšena nešikovně prodloužil na Lodeho, který Balatku propálil. Ačkoli Mšeno potřebovalo nutně vstřelit branku, na hráčích to vůbec nebylo znát a rozhodně nepřipomínalo mužstvo bojující o samotné setrvání v soutěži. Další pohroma pro domácí přišla v 59. minutě, kdy udělal jeden z hráčů Mšena taktický faul u středového kruhu. K rozehrávce se postavil Drobný, svojí dělovku namířil na branku Balatky, ten krásnou střelu nedokázal vytěsnit mimo bránu a byl z toho další gól Frýdlantu. 

V tu chvíli se probrali i domácí a začal se hrát fotbal. Akce střídala akci, ale na hráčích byla zjevná únava, kterou má za důsledek nedostatečné trénování týmu ze Mšena. V 75. minutě se zblízka prosadil Pešat a hosté znervózněli. Do další vyložené šance se dostal Mrklas, ale nepochopitelně nedokázal z malého vápna trefit prázdnou branku. Mšeno mělo ještě nějaké náznaky šancí a Frýdlant hrozil z protiútoků, jeden nájezd hostů skvěle vyřešil Balatka a držel mužstvo v nadějích na body. 

Žádné vyrovnání nepřišlo a Mšeno musí naplno bodovat v Košťálově, chce-li pomýšlet na setrvání v krajském přeboru. 



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno
Daniel Braniš (hráč): Dnešní zápas se mi špatně hodnotí, z naší strany to nebyl vůbec dobrý výkon. Doplácíme na laciné branky a vyložené šance neproměňujeme. Příští týden musíme předvést něco lepšího, abychom Košťálov porazili a zachránili se. Bohužel už ani to nám stačit nemusí.




Sestavy


Jiskra Mšeno
Š. Balatka [-] - K. Vanc [-] (70. T. Veselouš [-] ) , J. Mrklas [-] , D. Moravec [-] , V. Krámský [-] (46. T. Flek [-] ) , T. Hartman [-] , L. Švorc [-] , P. Jiroušek [-] , L. Pešat [-] , J. Macháček [-] , M. Daniel [-]

Slovan Frýdlant
J. Hofler [-] - M. Plesar [-] , M. Linhart [-] , P. Coufal [-] , J. Štrbák [-] - D. Ponc [-] (67. L. Peml [-] ) , J. Lode [-] , T. Částek [-] , R. Šena [-] (81. F. Šindelář [-] ) - M. Stýbal [-] (23. T. Drobný [-] ) , K. Suk [-] -

ŽK: 54. K. Vanc - 65. T. Částek , 90. T. Drobný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Havel Tomáš - UJKA Jakub, HRBÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 18 62:12 50
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 19 58:15 48
3 SK Skalice u České Lípy 19 43:26 34
4 FK Velké Hamry B 18 42:29 30
5 TJ Spartak Chrastava 19 44:33 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jan Díl 11
5 Jaroslav Vacek 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 65,5% 1
2 Jiří Klik 67 59,8% 0
3 Radek Hruška 28 33,3% 0
4 Vojtěch Brož 28 65,1% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku