Bělá zvládla těžký zápas


Branky


0

Třiadvacáté kolo mělo na programu i duel mezi Bělou nad Radbuzou a Částkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky sliboval zajímavou podívanou. Utkání bylo poměrně vyrovnané, oba týmy hrály svižně a rychle kombinovaly. Hra se přelévala ze strany na stranu, ani jeden z týmů neměl nějaký souvislejší tlak. Na nějakou výraznější šanci ale diváci čekali, hrálo se spíše od vápna k vápnu. Domácí měli nějaké náznaky šancí, branku soupeře ale prakticky neohrozili. Největší šancí měli v závěru poločasu hostující fotbalisté, v brance Bělé byl ale pozorný Tomáš Jarina, který jistým zákrokem podržel svůj tým. Na branku tedy diváci čekali marně, do kabin se šlo za stavu 0:0

Tři body zůstali v Bělé

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Hra byla opět velmi vyrovnaná, k vidění byl ofenzivní fotbal, který musel diváky určitě bavit. Hráči Bělé trochu zabrali a začali se dostávat do střeleckých příležitostí. Nakonec se jim podařilo dostat do vedení, v 63. minutě získal míč na vlastní polovině Václav Braun, krásným slalomem zatáhl míč po lajně a předložil ho před branku, kam si naběhl Luboš Černý, který překonal brankáře hostí. Domácí fotbalisté ožili a od tohoto momentu soupeře trochu přehrávali. Hodně aktivní byl především Luboš Černý, který byl i u další branky svého týmu. V 70. minutě byl faulován při střele v pokutovém území a byl nařízen pokutový kop. Míč si na bílý bod postavil Václav Landrgott a nekompromisní střelou zdvojnásobil vedení svého týmu. Hosté se ale nevzdali a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu. Zatlačili svého soupeře na jeho polovinu a snažili se vstřelit kontaktní branku. To se jim podařilo v 82. minutě, kdy využil centru z pravé strany Lukáš Bydžovský a umístěnou hlavičkou vykřesal naději pro svůj tým. V 87. minutě byl navíc vyloučen domácí Miroslav Tomášek, který viděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a oslabil tak svůj tým. Bělá se ale i přes tlak soupeře nakonec ubránila a může slavit tři body po vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Zápas byl určitě pohledný pro diváka. Oba týmy hrály otevřený fotbal, hrálo se nahoru dolů, ale v prvním poločase nebyla k vidění žádná výraznější šance. Ve druhé půli jsme se zlepšili a podařilo se nám dostat do vedení. Soupeř poté otevřel hru, což nám vyhovovalo a přidali jsme druhou branku z pokutového kopu. V závěru nám sice soupeř snížil, výhru jsme si ale naštěstí už pohlídali. Jsme určitě spokojení, stále můžeme pomýšlet na třetí místo.

TJ Hraničář Částkov
Roman Dvořák: Byl to poměrně vyrovnaný zápas, hodně se bojovalo. Vyhrálo asi šťastnější mužstvo, ani jeden z týmů neměl nijak výrazně navrch. Naši hráči nechali na hřišti maximum, bohužel to na body nestačilo.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] - J. Bočan [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , L. Černý [-] (90. J. Černý [-] ) - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] (88. J. Kotrc [-] )

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] - A. Herout [-] , L. Pernglan [-] (32. M. Papoušek [-] ) , L. Bydžovský [-] , J. Mihál [-] - M. Jedlička [-] - P. Hobza [-] (46. R. Hrabovský [-] ) , O. Pták [-] , V. Svoboda [-]

ŽK: 48. M. Tomášek - 70. J. Mihál , 70. O. Pták , 71. M. Papoušek , 84. J. Landrgott . ČK: 87. M. Tomášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petrželka František - HESSOVÁ Tereza, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.