2:3p.
(0:1)
M. Wolf (p.)
88. M. Wolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola musely rozhodnout až penalty


Branky


59. P. Földeši , 76. L. Gitta - M. Wolf (p.) , 88. M. Wolf
0

Ve šlágru třiadvacátého kola se střetly týmy Dlouhého Újezda a Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se rychlou brankou dostali do vedení

Hráči Tlumačova vstupovali do utkání jako čerství mistři 1.B třídy, rozhodně ale nepřijeli utkání vypustit. Naopak byli od úvodních minut aktivnější než soupeř a podařilo se jim jít okamžitě do vedení. V 5. minutě měli výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil Martin Wolf a bez větších problémů proměnil. Domácí se ale nepoložili a podařilo se jim srovnat hru. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí na vyrovnání, žádnou ale nedokázali využít. Tlumačovští hrozili především z rychlých protiútoků, ani oni ale nedokázali skórovat. Hra byla vyrovnaná až do konce prvního poločasu, skóre se už neměnilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Domácí skóre otočili, o tři body přišli až v závěru

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří měli měnší územní převahu a byla na nich vidět snaha zvrátit nepříznivý stav utkání. Ze své převahy dokázali vytěžit vyrovnávací branku, o kterou se postaral v 59. minutě pěknou střelou Petr Földeši. Hráči Újezda byli na koni a chtěli strhnout vedení na svou stranu. Museli si ale dávat pozor na nebezpečné výpady soupeře, který se pozorně bránil a čekal na skulinky v domácí obraně. V 76. minutě unikl po lajně jeden z domácích hráčů, který předložil míč před branku, kde přesně našel hlavu Luciána Gitty a ten umístěnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Tlumačovští poté převzali iniciativu a byli to oni, kdo diktoval tempo zápasu. Vypracovali si několik šancí na vyrovnání, dlouho to ale vypadalo, že to domácí fotbalisté zvládnou. Nakonec se Tlumačovu přeci jen podařilo vyrovnat, když se v 88. minutě po rohovém kopu zblízka prosadil Martin Wolf. Utkání tedy skončilo nerozhodně 2:2, o vítězi musely rozhodnout penalty.

Penaltovou loterii zvládli hosté

Penaltový rozstřel byl dlouho velmi vyrovnaný, pevnější nervy měli nakonec hosté a po sérii 6:7 mohou slavit bod navíc. Dlouhý Újezd si trochu zkomplikoval cestu do baráže, stále ale má náskok tří bodů na třetí Koloveč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Zápas byl poměrně atraktivní, oba týmy hrály dobře navzdory několika chybějícím hráčům. Soupeř se dostal rychle do vedení, nám se ale podařilo skóre otočit. Chvíli před koncem jsme ale bohužel inkasovali a penaltovou loterii zvládli lépe hosté.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Zápas byl poměrně vyrovnaný, v první půli jsme tedy měli trochu navrch a po zásluze jsme vedli. Druhá půle byla vyrovnaná, soupeři se podařilo otočit skóre, naštěstí jsme v závěru vyrovnali. Asi zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Švábek [-] - P. Roháč [-] , P. Földeši [-] , P. Houda [-] - M. Vrba [-] , L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] - P. Pavlík [-] (66. M. Stoklasa [-] ) , L. Zeman [-] , K. Tůša [-] (82. V. Zeman [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Královec [-] - M. Tesař [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] - Z. Bláha [-] , M. Wolf [-] , F. Copák [-] (89. L. Mikeš [-] ) - J. Minařík [-] , M. Frček [-] (88. M. Kafka [-] ) - J. Podestát [-] , M. Čára [-]

ŽK: 68. J. Švábek - 58. M. Frček , 65. F. Copák .
Hráči zápasu: T. Kopolovič , T. Landrgott - M. Wolf .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KRAUZ Jan - KŘÍŽ Lukáš, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.