Bor zvládl těžké utkání


Branky


0

Dvaadvacáté kolo odstartoval souboj mezi Borem a Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Oba týmy dělilo před utkáním v tabulce osm bodů, takže mírným favoritem byli určitě domácí. Od úvodních minut to také potvrzovali, byli aktivnější než soupeř a měli celkově více ze hry. Bezdružice, které přijely ve značně poslepované sestavě, se soustředily především na defenzivu a snažili se neinkasovat. To se jim ale nepodařilo, v 15. minutě využil chyby domácího obránce Tomáš Janků a poslal svůj tým do vedení. Borští ale nepolevili a i nadále se snažili tlačit soupeře na jeho polovinu. Na další branku diváci čekali až do 33. minuty, kdy na 2:0 zvyšoval Jan Pokorný, který využil špatné přihrávky hostující obrany. Bezdružice ale v závěru poločasu srovnaly hru a byly dokonce aktivnější než soupeř. Skóre se ale již neměnilo, do kabin se šlo za stavu 2:0

Bezdružicím se podařilo pouze snížit

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří se nechtěli smířit s nepříznivým výsledkem. Podařilo se jim vstřelit kontaktní branku, o kterou se v 57. minutě postaral Josef Musil. Domácí znervózněli, navíc jim velkou čáru přes rozpočet udělal v 64. minutě Jan Pokorný, který viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Utkání bylo velmi vyhrocené, žlutých karet přibývalo a nějaké ofenzivní výpady šly stranou. Bezdružice se snažily alespoň o vyrovnání, borští ale nakonec nejtěsnější vedení ubránili. Po konečném hvizdu na hřišti naplno propukly emoce a rozhodčí měli více práce, než za celý zápas. Jeden  z hráčů Boru zbytečně vyprovokoval Miroslava Filipa st., který do něj následně vrazil ramenem a od rozhodčího okamžitě uviděl červenou kartu. Hned po něm jim viděli i Marek Kalista a domácí Jakub Zíka. Hráči budou určitě zpytovat svědomí, že neudrželi své emoce na uzdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Zápasy s Bezdružicemi jsou pro nás vždycky těžké, neumíme na ně zahrát. V první půli jsme byli lepší, vedli jsme o dvě branky. Po přestávce jsme neproměnili vyložené šance a soupeř nám z ojedinělého útoku snížil. Poté byl náš hráč vyloučen, ale i v deseti jsme si vytvořili šance. Nakonec jsme ubránili těsné vítězství.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Zápas byl přeložený na pátek, což nám vůbec nevyhovovalo z důvodu pracovních povinností několika hráčů. Přijeli jsme v jedenácti lidech a ještě jsme museli zapracovávat dorostence. Domácí se dostali do dvoubrankového vedení, poté jsme se ale zlepšili, měli jsme převahu, povedlo se nám ale pouze snížit. Po konci zápasu došlo ke zbytečným strkanicím, rozhodčího ukázal hned několika hráčům červenou kartu. Nečekal jsem od domácích, že budou tak nervózní, když zvítězili.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bína Roman - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.