3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice udělaly důležitý krok v boji o záchranu


Branky


18. M. Sládek (p.) , 31. J. Korynta , 86. J. Korynta - 14. J. Kobes , 43. J. Pfeifer
0

Jednadvacáté kolo mělo na programu souboj mezi Bezdružicemi a Chodovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Jedenácté Bezdružice vstupovaly do utkání s osmým Chodovem v roli mírného outsidera, měly ale výhodu domácího prostředí. Úvod zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu, který měl menší územní převahu a snažil se dostat do rychlého vedení. To se jim podařilo ve 14. minutě, kdy využil chybu bezdružické obrany Jindřich Kobes a Chodov tedy vedl. Domácím se ale podařilo téměř okamžitě odpovědět, v 18. minutě předvedl krásnou individuální akci Miroslav Filip ml., který vnikl až do pokutového území, kde byl faulován. Míč si na bílý bod postavil Milan Sládek a bez větších problémů vyrovnal. Bezdružice se po vstřelené brance zvedly a převzaly otěže zápasu do svých rukou. Ve 31. minutě se jim podařilo dostat do vedení, po rohovém kopu se hlavou prosadil kapitán Jakub Korynta, který předváděl od úvodních minut skvělý výkon. Chodovu se ale do konce prvního poločasu podařilo vyrovnat, na 2:2 srovnával kanonýr týmu Jan Pfeifer. Do kabin se tedy nakonec šlo za nerozhodného stavu.

Korynta v závěru rozhodl o třech bodech pro domácí

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří od úvodních minut tlačili svého soupeře a hnali se za vedoucí brankou. Chodovští ale dobře bránili a nepouštěli svého soupeře do žádných větších šancí. V 55. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lukáš Holar, na hře to ale nebylo příliš poznat. Dlouho to vypadalo, že utkání půjde do penalt, v závěru zápasu se ale domácím přeci jen podařilo prolomit obranu soupeře. V 86. minutě orazítkoval jeden z domácích hráčů tyč, k odraženému míče se nejrychleji dostal Jakub Korynta a střelou do prázdné branky rozradostnil domácí příznivce. Bezdružice si své jednobrankové vedení do konce zápasu pohlídaly a připsaly si velice důležité tři body, díky kterým se posunuly na prozatimní devátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Do utkání jsme nevstoupili příliš dobře, zaspali jsme v obraně a soupeř skóroval. Poté se nám ale podařilo vyrovnat z penalty a následně jsme šli dokonce do vedení. Soupeři se ale podařilo do konce poločasu vyrovnat, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. O přestávce jsme si vše v klidu vyříkali a do začátku druhého poločasu jsme nastoupili s velkou vůlí získat tři body. To se nám nakonec podařilo brankou v závěru. Vyhrocený zápas, ale musím pochválit rozhodčího, který podal velmi dobrý výkon. Chci pochválit i celý tým za bojovný výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , M. Kalista [-] (39. M. Dvořák [-] ) , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - M. Sládek [-] , L. Čada [-] , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] , D. Maroušek [-] (84. R. Mašín [-] ) -

TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - J. Kobes [-] , J. Doležal [-] (68. J. Veselý [-] ) , J. Pfeifer [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , L. Holar [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-] , M. Holar [-] , D. Lorenz [-]

ŽK: 37. D. Maroušek , 38. M. Kalista , 50. J. Musil , 85. L. Čada - 20. L. Holar , 33. J. Pfeifer , 37. J. Kobes , 40. K. Kuboušek . ČK: 55. L. Holar .
Hráči zápasu: M. Filip , J. Korynta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘÍK Tomáš - HOLÍK Petr (N), HÖLL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.