4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd vítězí pošesté v řadě


Branky


12. P. Houda , 64. L. Gitta , 70. L. Gitta , 78. L. Gitta - 16. A. Herout , 66. L. Bydžovský
0

V jednadvacátém kole zavítali hráči Částkova na trávník Dlouhého Újezda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Dlouhý Újezd vstupoval do utkání ve velké formě, z posledních pěti zápasů si připsal pět výher. Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Do první šance se dostali domácí a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Ve 12. minutě skóroval Petr Houda a Dlouhý Újezd tedy vedl. Hosté se ale nepoložili a snažili se o rychlou odpověď. Jejich snaha jim přinesla kýžené ovoce v 16. minutě, kdy po rychlém protiútoku unikl po levé straně Aleš Herout, jehož prudký centr si do vlastní branky srazil jeden z obránců. Domácí si chtěli vrátit vedení na svou stranu, nedařila se jim ale kombinace a v prvním poločase si už žádnou větší šanci nevypracovali. Hosté mohli jít do vedení, proti byl ale skvěle chytající Tomáš Kopolovič, který držel svůj tým. Skóre se tedy již neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:1.

Domácí nakonec vyválčili tři body

Do druhé půle vstoupili hráči Újezda lépe a na jejich hře to bylo znát. Od úvodních minut přehrávali svého soupeře a bylo pouhou otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. Na gól ale diváci čekali až do 64. minuty, kdy poslal domácí do vedení kanonýr Lucián Gitta. Hostům se ale opět podařilo rychle vyrovnat, na centr ze strany nedosáhl domácí brankář a Lukáš Bydžovský zblízka trefil odkrytou branku. Hosté měli hned vzápětí velkou šanci, díky které mohli jít do vedení, domácí ale opět podržel brankář. O čtyři minuty později se opět měnilo skóre a opět to byl Lucián Gitta, který znovu vrátil vedení na stranu Dlouhého Újezda. V 78. minutě zkompletoval ten samý hráč hattrick, když po přihrávce Marcela Gitty skóroval hlavičkou do prázdné branky. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, Dlouhý Újezd tedy vybojoval další vítězství a stále se drží na druhé pozici v tabuce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Soupeře jsme velmi podcenili, podřídili jsme se jejich hře a bylo to velmi znát. V první půli jsme hráli hodně špatně, ve druhé to již bylo o něco lepší a nakonec jsme tři body vydřeli.

TJ Hraničář Částkov
Roman Dvořák: Byl to pěkný zápas. Domácí byli aktivnější, měli více šancí, ale za stavu 2:2 jsme neproměnili velkou šanci a to bylo asi rozhodující. Soupeř ale vyhrál po zásluze.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , V. Zeman [-] , J. Švábek [-] - P. Houda [-] , M. Gitta [-] , P. Földeši [-] (73. M. Vrba [-] ) - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] - M. Stoklasa [-] , P. Roháč [-]

TJ Hraničář Částkov
L. Lebeda [-] - D. Karban [-] , D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] , P. Jakubec [-] - J. Mihál [-] , L. Bydžovský [-] , L. Pernglan [-] , A. Herout [-] - J. Boček [-] (46. J. Říha [-] ) , M. Jedlička [-] -

ŽK: 50. P. Földeši , 65. J. Švábek , 81. L. Zeman .
Hráči zápasu: T. Kopolovič , V. Zeman , L. Gitta .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ČERVENÝ Václav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.