4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov opět vítězí


Branky


4. M. Tesař , 51. M. Wolf , 67. M. Wolf , 75. M. Tesař - 66. D. Maroušek
0

Ve dvacátém kole přivítal vedoucí Tlumačov na své půdě fotbalisty Bezdružic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tesař poslal domácí do vedení

Tlumačovští vstupovali do zápasu v roli jasného favorita a tuto skutečnost potvrzovali již od úvodních minut. Soupeře zaskočili aktivní hrou a vysokým presingem, úvodní minuty byly zcela v jejich režii. Podařilo se jim ze svého tlaku vytěžit vedení, o které se pěknou střelou ve 4. minutě postaral Michal Tesař. Domácí ale po úvodní brance nepolevili a i nadále se snažili tlačit svého soupeře. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Hosté se po celý poločas pouze soustředili na defenzivu, hrozili pouze z protiútoků a ze standartních situací. Skóre se ale do konce poločasu již neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:0.

Tlumačov potvrdil svou dominanci

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Domácí opět vlétli na svého soupeře a snažili se vstřelit rychlou uklidňující branku. To se jim podařilo v 51. minutě, kdy si na velkém vápně vzal míč Martin Wolf a pěknou střelou k tyči překonal brankáře soupeře. Po vstřelené brance ale tlumačovští přestali trochu hrát a přenechali iniciativu soupeři. Bezdružice se snažily zvrátit nepříznivý stav zápasu a v 66. minutě se jim podařilo využít chybu v domácí rozehrávce a zásluhou Dominika Marouška snížily na 2:1. Domácí si ale hned vzápětí vzali zpátky dvoubrankové vedení, druhou branku v zápase přidal Martin Wolf. Od tohoto momentu si Tlumačov své vedení bez problémů hlídal, definitivní tečku za zápasem přidal v 75. minutě Michal Tesař, který upravil skóre na konečných 4:1. Tlumačov si tedy připsal další vítězství a i nadále si může hýčkat svůj jedenáctibodový náskok.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Očekávali jsme povinné vítězství a podle toho to i vypadalo. Soupeře jsme od začátku přehrávali, hosté ale dobře bránili. Dali jsme rychlý gól a spoustu dalších šancí jsme neproměnili. Ve druhé půli jsme vstřelili druhou branku, poté nám ale soupeř po naší chybě snížil a znervózněli jsme. Rychle se nám ale podařilo odpovědět a pak už jsme si výhru pohlídali. Soupeř byl houževnatý, neměl asi co ztratit.




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] (75. P. Procházka [-] ) - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] - M. Wolf [-] , F. Copák [-] , Z. Bláha [-] , J. Brichcín [-] (55. J. Podestát [-] ) - M. Frček [-] (57. J. Hruška [-] ) , M. Čára [-] (70. J. Minařík [-] ) - M. Hruška [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , M. Kalista [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - M. Sládek [-] (77. S. Čada [-] ) , L. Čada [-] , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] , D. Maroušek [-] -

ŽK: 35. J. Brichcín , 68. M. Wolf - 28. M. Sládek , 31. M. Filip , 65. J. Korynta , 68. M. Kalista . ČK: 70. M. Kalista .
Hráči zápasu: M. Tesař , M. Wolf .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Komanec Petr - KAŠPAR Zdeněk, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.