Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice si z Částkova odváží výprask


0

Osmnácté kolo uzavřel duel mezi Částkovem a Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navzdory špatnému počasí viděli diváci spoustu branek

Ve formě hrající Částkov byl považován za velkého favorita a jeho hráči to od úvodních minut dávali jasně najevo. Měli převahu nad soupeřem a snažili se vstřelit rychlou branku. To se jim povedlo ve 13. minutě, kdy je poslal do vedení kapitán Lukáš Bydžovský. Jeho branka ale jako kdyby protrhla nebesa, začalo prudce sněžit a hráči měli problémy na zhoršeném terénu cokoliv udělat. Bezdružicím se podařilo vyrovnat ve 21. minutě, kdy se z přímého kopu prosadil Milan Sládek. Aby toho nebylo málo, tak se ve 30. minutě zásluhou přesného zásahu Miroslava Filipa ml. dostali hosté dokonce do vedení. Počasí se poté trochu umoudřilo, domácí se probudili ze zimního spánku a zásluhou dvou slepených branek Jaroslava Bočka ze 37. a 38. minuty strhli vedení opět na svou stranu. Do konce první půle se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 3:2.

Domácí přidali další tři branky a odnáší si snadné vítězství

Druhý poločas byl jasně v režii domácích fotbalistů. Částkovští na trávníku jasně dominovali, soupeře téměř k ničemu nepustili. V 55. minutě se jim povedlo vstřelit uklidňující branku, postaral se o ni Ondřej Pták. O sedm minut později to bylo již o tři branky, podruhé se v zápase prosadil Lukáš Bydžovský. Domácí měli pohodlný náskok a trochu zvolnili, nechali soupeře hrát. Bezdružice si ale moc šancí nevypracovaly, byly to pouze takové náznaky. Už to vypadalo, že se do konce zápasu skóre měnit nebude, v 89. minutě se ale opět předvedl Lukáš Bydžovský a svou třetí brankou v zápase upravil skóre na konečných 6:2. Částkov tedy potvrdil skvělou formu a v tabulce předskočil svého rivala z Boru.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Hned v úvodu se nám podařilo vstřelit rychlou branku, pak ale začali hodně sněžit a zhoršil se terén. Bezdružice nás zaskočily dvěma brankami, nám se ale podařilo do konce první půle skóre otočit, což bylo asi rozhodující. Ve druhé půli jsme hráli v klidu a přidali jsme ještě další branky.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] (75. L. Lebeda [-] ) - D. Karban [-] , P. Hobza [-] , D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] - L. Bydžovský [-] , L. Pernglan [-] , A. Herout [-] , O. Pták [-] - V. Svoboda [-] (75. R. Hrabovský [-] ) , J. Boček [-]

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] (67. S. Čada [-] ) , M. Kalista [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - M. Sládek [-] (63. R. Mašín [-] ) , L. Čada [-] (23. M. Oroz [-] ) , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] - D. Maroušek [-]

ŽK: 32. L. Bydžovský - 39. L. Blažek , 40. M. Filip , 87. R. Mašín .
Hráči zápasu: L. Bydžovský , J. Boček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schwarz Petr - PLZÁK Martin, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.