1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola byli úspěšnější hosté


Branky


26. M. Duchoň - 20. L. Zeman , 62. P. Houda
0

Ve šlágru osmnáctého kola zavítali hráči Dlouhého Újezda do Kolovče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Souboj třetího týmu s druhým sliboval velkou ofenzivní podívanou. Hráči obou týmů to potvrzovali od úvodních minut, hrálo se nahoru dolů, akce střídala akci. Menší převahu měli hostující fotbalisté a byli to právě oni, kdo se dostal do vedení. Ve 20. minutě zahrávali rohový kop, na který si naskočil nikým nehlídaný Ladislav Zeman a hlavičkou zblízka překonal brankáře domácích. Domácí se ale nepoložili a podařilo se jim rychle odpovědět. Ve 26. minutě rozehráli roh nakrátko Jan Milota Miloslavem Duchoněm, druhý jmenovaný zakroutil svůj centr na zadní tyč a k překvapení brankáře hostí míč skončil až v síti. Tempo zápasu poté upadlo, hráči začali být nervózní a podráždění, bylo k vidění spousta osobních soubojů a zákroků na hranici, ale i za hranicí pravidel. Hra byla rozkouskovaná a do konce prvního poločasu už diváci žádnou branku neviděli. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Houda zajistil Dlouhému Újezdu tři body

Úvod druhé půle připomínal závěr půle první. Hrálo se velmi agresivně, hráči si nedali ani kousek prostoru. Domácí měli převahu nad svým soupeřem a snažili se chopit vedení. Čáru přes rozpočet jim ale udělalo vyloučení z 54. minuty, kdy viděl druhou žlutou kartu Miloslav Duchoň, který hlasitě nesouhlasil s rozhodnutími pomezního sudího. Od tohoto okamžiku převzali hráči Újezda iniciativu a hnali se za vstřelením vedoucí branky. Poštěstilo se jim v 62. minutě, kdy dostal krásnou přihrávku z pravé strany Petr Houda a střelou podél brankáře poslal svůj tým do vedení. Hráči Kolovče se v početní nevýhodě na vyrovnání nezmohli, soupeř si do konce zápasu hlídal jednobrankový náskok. Skóre se tedy už nezměnilo, Dlouhý Újezd vybojoval nesmírně cenné tři body a na svého dnešního soupeře získal náskok čtyř bodů.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: V první půli se hrál pěkný fotbal, soupeř byl zezačátku trochu lepší a šel do vedení, nám se ale podařilo okamžitě odpovědět. Ve druhé půli jsme měli převahu, pak jsem se ale nechal zbytečně vyloučit a bylo po zápase.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: Do nějaké 25 minuty se hrál nádherný fotbal nahoru dolů. Nám se povedlo dostat do vedení, soupeř nám ale téměř okamžitě srovnal. Poté jako kdyby někdo mávl kouzelným proutkem a hra se rapidně změnila. Hrálo se velmi tvrdě, utkání bylo hodně vyhrocené, nakonec padla i červená karta. Naštěstí jsme ve druhé půli dokázali skórovat a odvezli jsme si tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - L. Špirk [-] , J. Bittengl [-] , T. Bozděch [-] , M. Rejthar [-] (59. M. Záhrobský [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , F. Šlajs [-] , J. Milota [-] , L. Chval [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - M. Stoklasa [-] , J. Švábek [-] , V. Zeman [-] , L. Zeman [-] - P. Földeši [-] , P. Houda [-] , P. Roháč [-] - T. Landrgott [-] , L. Gitta [-] - M. Vrba [-]

ŽK: 41. J. Bittengl , 53. M. Duchoň , 69. F. Šlajs - 48. M. Vrba , 80. J. Švábek . ČK: 54. M. Duchoň .
Hráči zápasu: J. Bittengl - T. Kopolovič , M. Stoklasa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - DUDA Václav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.