0:2
(0:1)
44. M. Wolf (p.)
68. M. Tesař
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov získal další důležité tři body v boji o titul


Branky


44. M. Wolf (p.) , 68. M. Tesař
0

Sedmnácté kolo mělo na programu i zápas mezi Chodovem a Tlumačovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se brankou z penalty dostali do vedení

Souboj mezi šestým Chodovem a lídrem tabulky z Tlumačova sliboval vyrovnanou podívanou. Od úvodních minut se hrálo velmi opatrně, ani jeden z týmů nechtěl udělat nějakou výraznější chybu. Po nevýrazné dvacetiminutovce hry se začali hosté více tlačit do útoku, ale bez nějakých výraznějších šancí. I domácí měli nějaké náznaky šancí, ale žádnou gólovku diváci neviděli. Už to vypadalo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, když hosté udeřili. Ve 44. minutě byl v pokutovém území zatažen za ruku jeden z útočíčích hráčů Tlumačova a byla nařízena penalta. Míč si na bílý bod postavil Martin Wolf a bez větších problémů poslal svůj tým do vedení. Tlumačov tedy vedl po první půli 0:1, se svou hrou mohl být spokojený.

Tlumačov si tři body pohlídal

Druhý poločas byl od úvodních minut velmi vyrovnaný, projevovala se velká kvalita a taktická vyspělost obou týmů. Po úvodní čtvrthodince začali tlumačovští svého soupeře tlačit a snažili se rozhodnout. Velkou šanci měli především po trestném kopu, který nejprve skončil na tyči a následná dorážka nebyla uznána pro domnělý ofsajd. Nakonec se hostům přeci jen podařilo vstřelit druhou branku, postara se o ni v 68. minutě Michal Tesař a zařídil tak svému týmu pohodlný náskok. Chodov se nechtěl za žádnou cenu vzdát, jediné na co se ale jeho hráči zmohli byla jen nastřelná tyč z 80. minuty. Na výsledku už nic nezměnilo ani vyloučení domácího Lukáše Holara, který viděl od rozhodčího druhou žlutou kartu. Tlumačov si vítězství pohlídal a odváží si velmi cenné tři body z půdy těžkého soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Zápas byl poměrně vyrovnaný. Začátek byl opatrný z obou stran, pak jsme ale začali hrát a tlačili jsme se do zakončení. V poslední minutě první půle jsme vstřelili gól z penalty. Druhá půle byla opět vyrovnaná, nám se podařilo vstřelit druhou branku a výhru jsme si už pohlídali. Chodov byl těžký soupeř, bylo to pro nás rozhodně těžké utkání.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] , L. Holar [-] , P. Holar [-] (63. J. Veselý [-] ) , J. Strnad [-] , J. Chmelík [-] , M. Holar [-] , J. Dolejš [-] , M. Holar [-] , J. Doležal [-] (46. L. Auervek [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] , J. Malík [-] - Z. Bláha [-] (80. M. Hruška [-] ) , J. Brichcín [-] , F. Copák [-] , M. Wolf [-] (75. T. Čadek [-] ) , M. Tesař [-] - J. Hruška [-] (82. J. Forst [-] ) , M. Čára [-] (61. M. Frček [-] ) -

ŽK: 11. L. Holar , 31. D. Kobes , 40. P. Holar - 50. M. Tesař , 55. J. Malík . ČK: 80. L. Holar .
Hráči zápasu: J. Brichcín , M. Tesař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brůha Radek - HESSOVÁ Tereza, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.