2:1
(0:1)
19. M. Dvořák (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružicím se povedl skvělý obrat


Branky


69. J. Korynta , 88. J. Korynta - 19. M. Dvořák (vl.)
0

V sedmnáctém kole zavítali hráči Klenčí do Bezdružic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zásluhou vlastní branky dostali do vedení

Souboj dvanáctých Bezdružic s posledním Klenčím byl od začátku poměrně vyrovnaný. Domácí měli sice optickou převahu, ale žádný velký tlak si vypracovat nedokázali. Hosté se soustředili především na pozornou obranu a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Jako první se do šancí dostali domácí fotbalisté, v zakončení se jim ale nedařilo a soupeř je za to náležitě potrestal. V 19. minutě si totiž centr letící do vápna nešťastně srazil domácí Milan Dvořák do vlastní sítě a Klenčí trochu překvapivě vedlo 0:1. Od tohoto okamžiku se hra vyrovnala, hosté se zlepšili na míči a pomalu začínali přebírat iniciativu. Hned chvíli po vstřelené brance mohli své vedení zdvojnásobit, když šel do samostatného úniku kapitán Vojtěch Mifek, ten svoji šanci ale neproměnil. Zlomový moment přišel ve 45. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující záložník Jan Sokol, Klenčí tedy čekal celý poločas v početní nevýhodě. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Korynta se dvěma góly postaral o obrat

Úvod druhé půle se lépe povedl domácím, kteří zatlačili svého soupeře na jeho polovinu. Oslabené Klenčí se snažilo především bránit a na nějaké rychlé kontry nemělo vůbec pomyšlení. Bezdružicím se ale dlouho nedařilo prolomit pevnou obranu soupeře a postupem času začali být domácí hráči nervózní. Vysvobodil je až v 69. minutě kapitán Jakub Korynta, který využil přihrávky Miroslava Filipa ml. a krásnou střelou překonal brankáře hostí. Domácí tento moment nabudil, zatlačili svého soupeře a snažili se strhnout vedení na svou stranu. Dlouho to ale vypadalo, že kompaktní obrana Klenčí dokáže udržet alespoň bod. V 88. minutě na sebe vzal odpovědnost Jakub Korynta a svou druhou trefou v zápase rozradostnil příznivce Bezdružic. Na výsledku už nic nezměnilo ani jeho následné vyloučení po druhé žluté kartě. Bezdružice tedy zvítězily 2:1 a posouvají se na prozatimní osmou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Do zápasu jsme vstoupili s velkou chutí získat tři body. Herně jsme byli lepší, ale vinou vlastního gólu jsme prohrávali. Ve druhé půli se nám podařilo vyrovnat a v závěru jsme utkání otočili. Soupeř po celý zápas hrozil pouze z protiútoků, ze kterých byl ale velmi nebezpečný.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: První poločas byl vyrovnaný, soupeř měl nějaké šance, které ale nedal. My jsme šli do vedení díky vlastnímu gólu a hned poté jsme měli velkou šanci, kterou jsme bohužel neproměnili. Na konci první půle byl vyloučený náš hráč po druhé žluté kartě, což ovlivnilo zbytek zápasu. Soupeř byl ve druhé půli lepší, přehrával nás a nakonec se mu povedlo otočit stav a zvítězit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , M. Kalista [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - M. Dvořák [-] , L. Čada [-] , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] - J. Musil [-] (61. D. Maroušek [-] ) - M. Sládek [-]

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Sokol [-] , Z. Housar [-] (57. M. Čekal [-] ) , J. Houdek [-] , V. Mifek [-] , F. Maslen [-] , M. Čipera [-] (88. F. Smazal [-] ) , J. Ledvina [-] , T. Čipera [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-]

ŽK: 44. M. Filip , 52. M. Kalista , 78. J. Korynta , 86. M. Sládek - 12. T. Čipera , 36. J. Sokol , 78. M. Psutka . ČK: 89. J. Korynta - 45. J. Sokol .
Hráči zápasu: M. Filip , J. Korynta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - HOLÍK Petr (N), PAJMA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.