Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd si s chutí zastřílel


Branky


0

Sedmnácté kolo nám přineslo souboj mezi Dlouhým Újezdem a Meclovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Landrgott zařídil domácím dvoubrankové vedení

Do zápasu vstupovali hráči druhého Dlouhého Újezda v roli jasného favorita. Úvod zápasu byl ale vyrovnaný, ani jeden z týmů neměl nijak výraznou převahu, hrálo se především ve středu pole. Postupem času se ale domácí fotbalisté dostávali čím dál tím více do hry a začali přebírat iniciativu. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí a bylo jen otázkou času, kdy otevřou skóre. To se jim povedlo v 19. minutě, do střelecké listiny se zapsal Tomáš Landrgott. Hosté si za celý poločas nevypracovali žádnou větší šanci a víceméně jen čekali na svého soupeře. Dlouhý Újezd do poločasu skóroval ještě jednou a opět se prosadil aktivní Tomáš Landrgott. Poločasový stav byl tedy 2:0, domácí měli osud utkání jasně ve svých rukou.

Meclov si nakonec odváží vysokou porážku

Druhá půle byla opět pod taktovkou domácího mužstva. Dlouhý Újezd nadále tlačil svého soupeře na jeho polovinu a hnal se za zvýšením. Třetí branku vstřelil v 50. minutě Pavel Roháč a asi definitivně rozhodl o vítězi dnešního utkání. Domácí se ale se třemi góly nespokojili a v 69. minutě po trefě Luciána Gitty vedli již 4:0. Hosté na svého soupeře nestačili v žádném směru a určitě doufali, že utkání brzy skončí. V 76. minutě viděli diváci pátou branku domácích, postaral se o ni Ladislav Zeman a to už se schylovalo k velkému debaklu. V závěru už ale hráči Újezda polevili a utkání spíše dohrávali. Definitivní tečku přidal v 87. minutě svou druhou brankou v zápase Pavel Roháč a utvrdil tak jasné vítězství svého týmu v poměru 5:0. Meclovští budou určitě chtít na utkání rychle zapomenout.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ondřej Bučan: V úvodu se nám moc nedařilo, pak jsme ale vstřelili dvě branky, trochu jsme se uklidnili a začali hrát naši hru. Chvílemi se hrálo pouze na půlce Meclova, zápas jsme měli jasně pod kontrolou. Soupeř byl ale oslabený, přijel k nám bez jediného hráče na střídání.




Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] - P. Houda [-] , V. Zeman [-] - L. Gitta [-] , T. Landrgott [-] - K. Tůša [-] (63. M. Vrba [-] ) , T. Bizoň [-] , P. Roháč [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Vlasák [-] , M. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , J. Váchal [-] , R. Paluch [-] , R. Kopperberg [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , J. Malík [-] , J. Suchý [-]

ŽK: 14. R. Paluch .
Hráči zápasu: T. Kopolovič , M. Stoklasa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liškutín Antonín - HODEK Jakub, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.