2:1
(0:1)
28. L. Čada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá otočila duel s Bezdružicemi


Branky


0

Šestnácté kolo mělo na programu i duel mezi Bělou nad Radbuzou a Bezdružicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli trochu překvapivě do vedení

Bělá vstupovala do utkání s Bezdružicemi v roli velkého favorita a její hráči tuto skutečnost dokazovali od úvodních minut. Ve velké permanenci byl hostující brankář Luděk Beran, který zlikvidoval několik vyložených šancí, v samostatných únicích vychytal jak Miroslava BořilaVáclava Landrgotta Luboše Černého. Hosté přežili úvodní tlak a pomalu začali vystrkovat růžky. Hrozili ale především z rychlých protiútoků a standartních situací. Ve 28. minutě zahrávaly Bezdružice volný přímý kop, který doputoval k Lukáši Čadovi, který pěknou střelou k tyči překonal domácího brankáře a poslal svůj tým do trochu nečekaného vedení. Zbytek poločasu opět patřil domácím hráčům, kteří tlačili svého soupeře, vyrovnat se jim ale nepodařilo. Do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení Bezdružic.

Domácí v závěru otočili skóre

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí, do žádné vyložené šance se ale dlouho nedostávali. Bezdružice dobře bránily a vypadalo to, že dokáží favorita obrat o body. Zlomový okamžik přišel v 65. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující obránce Marek Kalista. Od tohoto okamžiku domácí ještě přidali a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vyrovnat. V 72. minutě zatáhl míč po lajně svým klasickým způsobem Miroslav Bořil a přesnou přihrávkou našel ve vápně Mikuláše Pustovojta, který usměrnil míč k tyči a nedal tak brankáři žádnou šanci. Bezdružice se bránily zuby nehty, ale nakonec nevybojovaly ani bod. V 80. minutě si ke standartní situaci stoupl střídající asistent trenéra Jaroslav Cingroš a přesným centrem našel v pokutovém území Václava Landrgotta, který zblízka překonal brankáře hostí. Bělá mohla v závěru definitivně rozhodnout, střela Miroslava Bořila ale skončila pouze na tyči. Bělá tedy zvítězila nad Bezdružicemi 2:1, ale byla to výhra vydřená.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: V první půli jsme zahodili několik vyložených šancí, soupeře podržel brankář. Hosté nám z ojedinělé šance vstřelili branku, po poločase jsme tedy prohrávali. Ve druhé půli nám pomohlo vyloučení hostujícího hráče, konečně jsme dokázali skórovat a nakonec jsme přidali i druhý gól a zvítězili jsme.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Po většinu zápasu jsme vedli, pak jsem se ale ve druhé půli nechali zbytečně vyprovokovat a dohrávali jsme o deseti. Soupeři se chvíli na to povedlo vyrovnat a následně i rozhodnout.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Černý [-] (88. P. Cingroš [-] ) , M. Pustovojt [-] , V. Iščenko [-] - D. Frank [-] , L. Černý [-] , J. Sopko [-] , J. Bočan [-] - V. Landrgott [-] , M. Bořil [-] - L. Černý [-] (46. J. Cingroš [-] )

TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] , M. Kalista [-] , V. Gábor [-] , M. Filip [-] - L. Štefanisko [-] , L. Čada [-] , J. Korynta [-] , M. Filip ml. [-] , M. Dvořák [-] - J. Musil [-]

ŽK: 15. D. Frank , 26. V. Landrgott , 87. J. Černý - 21. M. Kalista , 62. M. Filip . ČK: 65. M. Kalista .
Hráči zápasu: M. Pustovojt - L. Beran .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - RUDA Daniel, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.