J. Malík 53. (vl.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov potrápil lídra tabulky, na body to ale nestačilo


Branky


53. J. Malík (vl.) - 16. M. Tesař , 69. J. Hruška
0

V šestnáctém kole zavítal vedoucí tým tabulky Tlumačov na půdu Meclova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se zaslouženě dostali do vedení

Souboj týmů z opačných koutů tabulky měl jasného favorita. Tlumačovští to také od úvodních minut dokazovali, byli aktivnější než soupeř a vypracovali si několik zajímavých příležitostí. Na branku ale čekali až do 16. minuty, kdy si na přetažený centr na zadní tyč naběhl Michal Tesař a zblízka prostřelil brankáře domácích. Meclovští se snažili rychle odpovědět, ale Tlumačov dokazoval, že nejlepší obranu v soutěži nemá jen tak nadarmo. Závěr první půle byl poměrně vyrovnaný, hráči Tlumačova mohli zdvojnásobit své vedení, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení hostí, domácí měli co zlepšovat.

Meclov sahal po bodu, nakonec odešel poražen

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, kteří měli více ze hry a bylo na nich vidět, že se za žádnou cenu nechtějí smířit s porážkou. Jejich tlak ale nevyústil v žádnou vyloženou šanci, a tak jim museli pomoci hosté. V 53. minutě trefil jeden z bránících hráčů svého spoluhráče Jakuba Malíka, od kterého se míč odrazil tak kuriózně, že přeskočil brankáře a skončil v síti. Domácím se tedy šťastně podařilo vyrovnat a hra byla rázem otevřená. Hosté ale prokázali svou kvalitu a podařilo se jim opět strhnout vedení na svou stranu. V 69. minutě dostal pěkný pas mezi obránci Josef Hruška, který nadvakrát prostřelil brankáře a vrátil tak svému týmu vedení v zápase. Domácí se snažili rychle odpovědět, své šance ale proměnit nedokázali, Tlumačov tedy zvítězil těsně 1:2 a i nadále se může těšit z velkého náskoku nad svými pronásledovateli.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: Hrál se pěkný, kombinační fotbal, pro nás to byl nešťastný zápas. První poločas byl vyrovnaný, ale dostali jsme branku po naší chybě. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a byli jsme lepší. Hosté si dali nešťastný vlastní gól, pak jsme mohli dokonce vést, ale své šance jsme neproměnili. Soupeř poté skóroval a do konce zápasu už byl lepší. Myslím si, že zápas nevyhrál lepší, ale šťastnější tým.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Začali jsme poměrně aktivně, vypracovali jsme si gólové šance, které jsme ale neproměnili. Poté se hra vyrovnala, nám se ale podařilo vstřelit vedoucí gól a do konce poločasu se už skóre neměnilo. Ve druhé půli byla hra velmi vyrovnaná, byl to takový remízový poločas. Soupeři jsme darovali vyrovnání takovým kuriózním vlastním gólem. Dvacet minut před koncem jsme se ale opět dostali do vedení a tři body jsme si už pohlídali.



Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Malík [-] , V. Kafka [-] , J. Pačesný [-] , R. Kopperberg [-] - J. Váchal [-] (72. M. Beran [-] ) , R. Paluch [-] , J. Čižikov [-] , J. Vogeltanz [-] - P. Beňušík [-] , M. Obdržálek [-] -

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Hruška [-] , L. Hruška [-] , J. Malík [-] - F. Copák [-] (83. J. Forst [-] ) , J. Brichcín [-] (66. M. Veselý [-] ) , M. Wolf [-] , M. Tesař [-] , Z. Bláha [-] (89. R. Šindelář [-] ) - J. Hruška [-] (88. T. Čadek [-] ) , M. Čára [-] -

Hráči zápasu: J. Malík - M. Hruška .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - VÁCHAL Jindřich (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.