2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2016 17:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov zdolal ve formě hrajícího soupeře


Branky


0

V dohrávce patnáctého kola se střetly týmy Tlumačova a Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli byli šťastnější domácí

Do utkání, které bylo původně odloženo z důvodu špatného terénu, vstupovaly dva týmy se skvělou formou. Díky postavení v tabulce byli domácí přeci jen favority, ale hosté byli od úvodu velmi aktivní a se soupeřem naprosto drželi krok. Hra byla velmi vyrovnaná, hrálo se především ve středu pole, oba týmy dobře bránily. Do první větší šance se dostali domácí a hned z toho byla úvodní branka. V 16. minutě zahrávali domácí rohový kop, hostující obránci nechali ve vápně úplně osamoceného Josefa Hrušku, který nápalil míč do svého spoluhráče Martina Wolfa, od kterého se odrazil až do branky. Tlumačov se tedy dostal do vedení, hráči Chodové Plané se ale nechtěli s nepříznivým stavem jen tak smířit a snažili se o rychlou odpověď. Měli několik zajímavých příležitostí po rychlých protiútocích, branku se jim ale vstřelit nepodařilo. Do konce poločasu se tedy skóre neměnilo, do kabin šli spokojenější tlumačovští. 

Chval měl na noze vyrovnání, Touš ho ale vychytal

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Utkání bylo stále velmi vyrovnané, ani jeden z týmů nijak výrazně nevyčníval. Tlumačovští se snažili kontrolovat hru a hlídali si svůj jednobrankový náskok. Hosté se naopak hnali do útoku a snažili se za každou cenu vyrovnat. Velkou příležitost měli v 75. minutě, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop proti Tlumačovu. Míč si na bílý bod postavil doposud velmi aktivní a na jaře skvěle hrající Pavel Chval, hrdinou okamžiku byl ale domácí brankář Jiří Touš, který jeho pokus lapil. Pro domácí to byla velká psychická vzpruha a od tohoto momentu byli lepším týmem. V 86. minutě se jim podařilo vstřelit druhou uklidňující branku. Po lajně unikl střídající Michal Frček, který předložil míč na velké vápno Janu Minaříkovi a ten pěknou střelou na zadní tyč upravil skóre na konečných 2:0. Tlumačov tedy získal další tři body proti velmi silnému soupeři a ještě více si upevnil místo na čele tabulky, kde má náskok propastných jedenácti bodů na druhý Dlouhý Újezd.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, soupeř byl v poslední době ve skvělé formě. Naše předtucha se potvrdila, dnes to byl asi tým, který u nás předvedl zatím nejlepší výkon. První půle byla naprosto vyrovnaná, nám se ale podařilo dostat do vedení. Ve druhé půli rozhodčí nařídil poměrně přísnou penaltu, kterou ale paradoxně asi nejlepší hráč soupeře neproměnil. V závěru jsme zvýšili na 2:0 a do konce zápasu jsme si vedení pohlídali.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Utkání bylo vyrovnané od úvodních minut, dostali jsme ale hloupý gól po naší chybě při bránění standartní situace. Ve druhé půli jsme se snažili vyrovnat a soupeř nám v závěru vstřelil druhou branku. Na to, že jsme hráli s prvním týmem tabulky, tak jsme si ostudu určitě neudělali. Chtěl bych pochválit celý tým za velmi dobrý výkon.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] - F. Copák [-] , M. Wolf [-] (86. J. Minařík [-] ) , J. Brichcín [-] (86. T. Řezníček [-] ) - - T. Čadek [-] (76. M. Čára [-] ) , J. Hruška [-] (73. M. Frček [-] ) , M. Hruška [-] (82. Z. Bláha [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , I. Ryška [-] , T. Sykal [-] (82. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Seitz [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 39. M. Hruška , 44. T. Čadek , 47. L. Hruška , 52. M. Tesař , 88. T. Řezníček - 20. Z. Kutička , 88. V. Vyskočil .
Hráči zápasu: L. Hruška .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - HAVRÁNEK Martin, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.