2:1
(1:1)
18. M. Wolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov okusil poprvé v sezoně hořkost porážky


Branky


10. P. Hobza , 61. D. Štípek - 18. M. Wolf
0

Do Částkova přijel v prvním jarním kole zatím neporažený Tlumačov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nakonec skončila remízou

Hráči Částkova nastupovali do zápasu s vědomím, že už na podzim dokázali potrápit favority, a že se nemusí bát vůbec nikoho. Tlumačovští naopak museli potvrdit roli velkého favorita, když na podzim ztratili pouhý jeden bod. Zápas začal v pomalém tempu, na hráčích obou týmů byla vidět nerozehranost po dlouhé pauze. Jako první se začali osmělovat domácí, vypracovali si několik zajímavých příležitostí. V 10. minutě byli odměněni v podobě výhody pokutového kopu, který s přehledem proměnil Pavel Hobza a zařídil svému týmu vedení. Tlumačov se snažil rychle odpovědět a nakonec se mu to povedlo, i když s pomocí jednoho z domácích hráčů. V 18. minutě vyrobil obrovskou chybu záložník Aleš Herout, který zpětnou přihrávkou na obránce našel pouze jednoho z útočících hráčů soupeře a z následného protiútoku vyrovnal Martin Wolf. Od tohoto momentu byli hosté aktivnějším týmem, tlačili se do zakončení a snažili se získat vedení na svou stranu. Měli několik zajímavých příležitostí, z nichž největší měl asi František Copák, který ale tváří v tvář brankáři Jaroslavu Landrgottovi zakončil nepřesně. Skóre se tedy již neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:1.

Štípek rozhodl o první porážce Tlumačova

Druhá půle začala opatrně, ani jeden z týmů nechtěl udělat výraznější chybu a naopak hráči obou týmů čekali na chybu soupeře. V 61. minutě se dočkali domácí, když zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snášel k brankáři hostí, který se ale nešťastně srazil s jedním ze svých spoluhráčů a k odraženému míči se nejrychleji dostal David Štípek, který ho poslal do odkryté branky - 2:1. Tlumačovští nasadili k velkému tlaku, byla na nich vidět touha s nepříznivým výsledkem něco udělat. Proti byl ale skvěle chytající Jaroslav Landrgott, při kterém ale stálo i štěstí, dvakrát se totiž za jeho zády rozezvučela tyč. Domácí ale tlak ustáli a do konce zápasu díky koncentrované hře již neinkasovali. Částkov tedy trochu překvapivě obral o všechny body vedoucí tým Tlumačova a dal tak naději pronásledovatelům z Dlouhého Újezda a Kolovče.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Utkání bylo od začátku vyrovnané se šancemi na obou stranách. Vedli jsme po proměněné penaltě, pak jsme si ale po naší chybě nechali vyrovnat. Ve druhé půli jsme byli prvních patnáct minut jasně lepší a dokázali jsme se dostat do vedení. Závěr patřil soupeři, ale i s trochou štěstí jsme se nakonec ubránili. Zápasu by ale asi slušela remíza.

TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek: Moc se nám nedařilo, bylo vidět, že nejsme ještě úplně rozehraní. Měli jsme docela dost šancí, které jsme ale nevyužili a soupeř nás za to potrestal. První půle skončila nerozhodně, ale škoda inkasovaného gólu v půli druhé. Měli jsme pak hodně šancí, bohužel jsme neměli to potřebné štěstíčko. Soupeř byl ale velmi kvalitní.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - O. Pták [-] , M. Krýsl [-] , D. Štípek [-] , P. Hobza [-] - V. Svoboda [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] (61. L. Lebeda [-] ) - M. Jedlička [-] , M. Veleta [-] (81. R. Hrabovský [-] ) -

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] (74. J. Forst [-] ) , J. Malík [-] - F. Copák [-] , J. Brichcín [-] , M. Wolf [-] , M. Tesař [-] (88. V. Ticháček [-] ) , Z. Bláha [-] (74. J. Hruška [-] ) - M. Frček [-] (61. J. Podestát [-] ) , M. Čára [-]

ŽK: 75. A. Herout , 78. M. Jedlička - 45. L. Hruška , 62. M. Tesař , 70. J. Brichcín , 75. F. Copák .
Hráči zápasu: J. Landrgott - J. Malík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - MACZKO Milan (N), KALENDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.