0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

26.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání v Chomutově rozhodly až penaltové kopy


Branky


0

Šestadvacáté kolo mezi domácím Chomutovem a Českým Brodem bylo důležité pro oba celky. Zatímco domácí chtěli přidat jistotu udržení, hosté se pokoušeli atakovat naprostý vrchol ligové tabulky. Utkání se od toho odvíjelo a z obou stran byla vidět nervozita. V utkání dominovaly tyčky, které zachraňovaly oba celky. Střetnutí došlo až na penalty, kde byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyběla přesnost

Do první šance se dostal hostující Jan Lukeš, jenž se po pravé straně proháčkoval do vápna. Střelou z úhlu se mu ovšem povedlo trefit jen boční síť. O minutu později to střelou z dálky zkoušel Ondřej Walter, ale ani on brankáře přízemní střelou nepřekonal. Po necelých dvaceti minutách se dostal do zakončení domácí Jan Polcar. Tomu se ale z hranice vápna nepovedlo míč patřičně uklidit do branky.

 

Obrovskou šanci si v šestatřicáté minutě vypracoval rychlonohý Ondřej Walter, jenž z pravé strany nedokázal překonat chomutovského brankáře. Míč skončil jen těsně vedle levé tyčky. O čtyři minutky později mohli jít do vedení domácí. Po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval Martin Boček, který ale nedokázal branku trefit.

Dobře postavené tyčky zabránily vstřelené brance

Začátek druhého poločasu přinesl dvě velké šance na obou stranách. Nejdříve v luxusní pozici napálil tyčku Martin Boček, na druhé straně se nedokázal prosadit Štěpán Kacafírek. Po hodině hry se sám na branku hnal Jan Polcar, ale tomu se nakonec nepovedlo ideálně zakončit.

O dvě minuty později se do zajímavé šance dostal hostující Zdeněk Šmejkal. Ten míč z pravé strany nakopl do vápna, odkud následně trefil břevno branky Jana Plachého. V osmdesáté minutě si domácí vytvořili obrovskou šanci. Jan Polcar dostal centr z levé strany, odkud ale trefil jen tyčku.

 

Zaváhání exligisty přinesly body Českému Brodu

Šlo se tedy k pokutovým kopům a tento výsledek pomohl oběma celkům. Prvním neúspěšným střelcem byl na konci třetí série chomutovský Tomáš Janošík, jenž napálil pravou tyčku. Hned ale v další sérii orazítkoval konstrukci branky také Tomáš Hrdlička. Dovednostní disciplína tedy došla až do osmé série, kde se nepovedlo skórovat Patriku Gedeonovi, a tak si bonusový bod odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
Pavel Chaloupka (trenér): "Já měl již před zápasem z tohoto utkání obavy. Věděl jsem, že mají v týmu zkušené a kvalitní hráče. Měli výborné držení míče, klobouk dolů před nimi. Je to nejlepší mužstvo, které zde hrálo. To, co předvedl trenér a někteří hráči, bylo neskutečné. Hrajeme o záchranu, bojujeme a z toho plynou fauly. Typické pražské uplakané mužstvo. Co se ale týče kvality, je to skvělé mužstvo. My jsme do utkání vstoupili nervózně, chtěli jsme hrát jinou hru. My, stejně jako Český Brod, jsme si vytvořili nějaké šance, které ale nebyly využity. Penalty jsou pak loterie, škoda, že jsme nezískali o bod více. Ten si ale přivezeme z Úval.




Sestavy


FC Chomutov
J. Plachý [-] - J. Čížkovský [-] (91. J. Kopta [-] ) , M. Grubiša [-] , M. Chaloupka [-] (52. T. Janošík [-] ) , T. Kunart [-] , P. Gedeon [-] , J. Polcar [-] , M. Boček [-] , M. Vait [-] , M. Klimeš [-] , V. Kubík [-]

SK Český Brod
M. Polomský [-] - Z. Šmejkal [-] (81. M. Smola [-] ) , T. Hrdlička [-] , J. Balík [-] - O. Walter [-] , M. Medek [-] , J. Carda [-] , J. Stejskal [-] , J. Makovský [-] (70. A. Moravec [-] ) , J. Lukeš [-] (87. M. Brož [-] ) - Š. Kacafírek [-]

ŽK: 82. Š. Kacafírek .
Místo: Letní Stadion Chomutov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svatík Martin - KOŠAN Martin, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.