2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak je důležité mí - ti v mužstvu Václava Štípka


Branky


0

Další domácí utkání sehrál celek Souše s posledním týmem tabulky Seko Louny. Utkání bylo hráno na přírodní trávě za chladného počasí a za pěkné divácké návštěvy, neboť se jednalo o derby dvou celků z Ústeckého kraje. Přestože soupeř z Loun je na posledním místě, nebyl to lehký soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nebyl ze strany obou celků moc pohledný, více s míčem se pohybovali hráči z Loun, domácí borci byli pouze stínem předešlých výkonů. První šanci měli sice domácí hráči a to ve 23. minutě kdy byl před pokutovým územím hostí faulován domácí záložník Hynek ( po tomto faulu nuceně pro zranění střídal ) a z přímého volného kopu poslal míč domácí hráč Bíro těsně nad pravý horní roh hostující branky. Ve 28. minutě hostující hráč Bodeček z levé strany hodil dlouhý aut až do pokutového území, kde jej jeden z hostujících útočníků prodloužil a k teči se zadní tyči domácí branky dostal soupeř s č. 19 Andrejič Aleksa a hosté vedli 0-1. Ve 31 minutě se do slibné šance dostává domácí Zápotocký na hranici pokutového území je faulován, rozhodčí píská faul, ale kdyby nechal výhodu tak by míč do prázdné branky zasunul domácí Hlaváček, ale nestalo se tak a tak domácí kopali v blízkosti pokutového území další volný přímý kop. Ale Diegovu střelu vyráží hostující brankař na roh. Ve 35. minutě Bíro nahrává míč do ideální brankové šance spoluhráči Karlovcovi, který jde sám na brankaře, ale ten nohou míč vyráží na roh – to byla velká šance domácích. Jinak ve zbytku prvního poločasu byli hosté více na balónu, ale bez dalšího efektu a užitku.

 

Do druhého poločasu domácí hráči nastoupili s odhodláním zlepšit svůj výkon a to se jim také podařilo, prakticky hosty nepustili do žádné příležitosti. Domácí se snažili vyrovnat a hosté se zbytečně zatáhli a začali urputně bránit své jednobrankové vedení. Ve 48.minutě přichází pro domácí hráče centr z levé strany, před branku si naběhl P. Hlaváček a ten míč umísťuje v brankové šanci těsně vedle tyče branky hostí. V 50. minutě připravil P. Hlaváček další brankovou příležitost pro Karlovce, ale ten míč střílí vysoko nad branku hostujícího týmu. V 62. minutě po rohovém kopu se k nebezpečné hlavičce dostal domácí stoper Martin Junek, ale míč posílá nad branku hostí. V 67. minutě po dalším závaru v hostujícím pokutovém území v dobré šanci posílá míč z otočky vedle branky domácí defenzivní hráč Christof. V 70. minutě na hřišti řádící kanonýr týmu Václav Štípek přihrává – centruje ideální míč do pokutového území opět Karlovcovi, ale ten míč lehkou střelou posílá doprostřed branky hostí, kde hostující brankař Pokorný chytá – to ale byla tutovka jako hrom, v hledišti  to jenom zašumělo  !!!  V 71. minutě se v šanci objevuje domácí Diego, ale netradičně hlavou posílá míč těsně vedle branky hostí. V 83. minutě po dalším závaru  u hostující branky posílá míč těsně vedle záložník P. Hlaváček. Branka hostí do této doby pro domácí hráče je zcela zakletá a uzamčená. Ale to by nesměl být na hřišti domácí čaroděj a mág v jedné osobě Václav Štípek, ten dokázal branku hostí odemknout a v 84. minutě po ideálním centru z levé strany od Ládi Pátka nechytatelnou střelou posílá míč do branky Jakuba Pokorného a srovnává stav utkání na 1-1. Do konce utkání se již podstatného nestalo a šlo se na pomocné pokutové kopy.

 

V pokutových kopech byli domácí hráči úspěšnější a zvítězili 4-2. Za domácí tým pokutový kop proměnili : Pátek, Diego, Bohata, Wagner, neproměnil Bíro, za hosty proměnili : Macháček, Popelka a neproměnili . Nobst, Suchý a další pokutové kopy se už nekopali.

 

Za druhý poločas si domácí hráči zasloužili v utkání zvítězit, hosté byli velmi pasivní a výkon z prvního poločasu byl pro toto utkání málo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér): Věděli jsme, že sice poslední tým tabulky, ale s obměněným kádrem v jarní části sezony, nebude lehkým soupeřem. V prvním poločase jsme jim to usnadnili sami, když jsme podali velmi matný výkon. Ve druhém poločase to už byla jiná hra. Dostávali jsme se do šancí a příchodem na hřiště Václava Štípka jsem již věděl, že to musí přijít a zápas ještě zdramatizujeme. A to se také stalo, 6.minut před koncem Štípek protrhl střeleckou smůlu mužstva a vyrovnal, následující pokutové kopy jsme pak zvládli a oproti podzimu se nám v této individuální činnosti začalo dařit. A nakonec za získané 2 body z tohoto utkání musíme být spokojeni, neboť chybělo jenom málo a v utkání jsme prohráli.




Sestavy


FK Baník Most - Souš
M. Unger [-] - J. Zápotocký [-] (62. V. Štípek [-] ) , T. Karlovec [-] (75. J. Horský [-] ) , S. Da [-] , O. Bíro [-] , K. Christof [-] , J. Hynek [-] (26. P. Hlaváček [-] ) , V. Pátek [-] , M. Junek [-] , P. Bohata [-] , D. Matyáš [-] (83. V. Wagner [-] )

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - D. Nobst [-] , A. Andrejič [-] (77. V. Popelka [-] ) , L. Koubek [-] (88. P. Vokurka [-] ) , K. Krejčík [-] , V. Trup [-] , L. Kučera [-] , M. Bednář [-] (59. M. Macháček [-] ) , J. Suchý [-] , M. Říha [-] , L. Bodeček [-]

ŽK: 17. S. Da - 16. M. Říha .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Haleš Vladan - ŠOB Aleš, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.