R. Kokoška 39. (p.)
M. Rejman 90.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louny na hřišti Neratovic dlouho vzdorovaly, nakonec odjely s prázdnou


Branky


39. R. Kokoška (p.) , 90. M. Rejman - 80. P. Vokurka
0

Svěřenci Jana Studené moc dobře věděli, že je proti Lounám čekám velice narožné utkání. Hosté bojují v letošní sezóně Divize B o záchranu a během zimní přestávky přivedli do svého týmu tři zkušené posily, které hrály vyšší soutěže. Ani nové tváře ale Lounám nepomohli a Neratovice-Byškovice před svými fanoušky vydřeli cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Neratovicích to byl od samého začátku tuhý boj

Louny vstupily do utkání velice dobře a dostali svého soupeře pod tlak, a to zejména po dlouhých autových vhazování do šestnáctky. Domácí fotbalisté ale postupem času zjistili, co od svého soupeře mohou čekat a nebezpečné míče směřující před bránu se jim dařilo bez větších problému odvrácet.

 

Neratovice-Byškovice hrozili především z rychlých protiútoků a centrů ze strany. Na domácí straně se postupně dostali do zakončení Kokoška, Pajkrt a Kozák, ani jedna ze střel ovšem neměla gólové parametry a skončila nad bránou. Šest minut před přestávkou se odehrála jedna z klíčových situací celého zápasu.

 

Kozák rozehrál standardní situaci a poslal do šestnáctky pěkný centr, po kterém se snažil dostat do zakončení Jína. Domácí fotbalista sice ve své snaze neuspěl, jeden z hostů ho ovšem stáhl v pokutovém území k zemi a hlavní rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop, který s přehledem proměnil Kokoška. Poslední jmenovaný hráč poté mohl přidat těsně před přestávkou druhý gól, jeho střela ale postrádala razanci a skončila v náruči lounského brankáře.

I přes špatný vstup do druhého poločasu domácí uspěli

Domácí svěřenci Jana Studeného vstupovali do druhého poločasu s jednobrankovým vedením, kterým se nechali trochu uchlácholit. Ačkoliv Louny hrály o deseti bez vyloučeného Němce, který krátce po přestávce viděl během necelých deseti minut dvě žluté karty, svého soupeře přehrávaly. Neratovicím se nedařilo kombinovat a odhodlali se pokouze k nakopávaným míčům.

 

Největší šanci utkání si Louny vytvořily osmnáct minut před koncem, jenže následná střela z volného přímého kopu skončila pouze na dobře postavené zdi. V 78. minutě fotbalisté Neratovic vyrazili do přečíslení dva na jednoho, Lovíšek z něho ale nedokázal nic vytěžit a na opačné straně se potvrdilo staré známé pravidlo "nedáš, dostaneš".

 

Hosté z levého křídla krásně odcentrovali a Vokurka z blízkosti zamířil do černého. Utkání spělo za nerozhodného stavu do penaltového rozstřelu, ten ale v samotném závěru utkání domácí hráči striktně odmítli. Rejman se krásně uvolnil na levé straně pokutového území, potáhl si míč na značku pokutového kopu a poté napřáhl ke střele, která zapadla přesně k tyči a znamenala pro hosty tvrdou ránu.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér): „Sice jsme hráli proti poslednímu mančaftu tabulky, ale podle průběhu zápasu to tak nevypadalo. Louny výrazně posílily a chtějí to zachránit a pro nás to tak bylo velmi těžké utkání. I když hráli druhou půli v deseti, tak nás dokázali zatlačit. Začali jsme zbytečně bránit výsledek 1:0 po penaltě, kterou jsme proměnili. Soupeř převahy využil a vyrovnal na 1:1. Pak se ale hosté také zatáhli a to nám pomohlo. V poslední minutě jsme vydřeli vítězství brankou Rejmana a získali tři body.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
I. Doležal [-] - R. Šulc [-] , V. Vorasický [-] , P. Jína [-] , J. Pajkrt [-] - M. Rejman [-] (92. J. Moravec [-] ) , R. Kokoška [-] , M. Chládek [-] - J. Kozák [-] , J. Chrdle [-] (72. M. Ptáček [-] ) - M. Lovíšek [-] (80. T. Dohnal [-] )

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - D. Nobst [-] , L. Bodeček [-] , V. Popelka [-] , P. Vokurka [-] , M. Macháček [-] , V. Trup [-] (87. D. Vild [-] ) , M. Bednář [-] (74. L. Koubek [-] ) , J. Suchý [-] , M. Říha [-] , R. Němec [-] (46. M. Němec [-] )

ŽK: 36. J. Chrdle , 43. M. Lovíšek - 53. M. Němec , 88. L. Koubek . ČK: 62. M. Němec .
Hráči zápasu: M. Rejman , R. Kokoška .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Flimmel Milan - AUBRECHT Jan, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.