3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov si na úvod jara připsal velmi cennou výhru


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a SK Slavia Jesenice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominik Vlasák otevřel stav utkání velmi brzy

Opět se nám začínají rozehrávat jednotlivé soutěže a 1.A třída skupina A není vyjímkou. Na programu prvního jarního utkání byl zápas mezi týmy AFK Kácovem a SK Slavií Jesenice. Utkání bylo velmi zajímavé tím, že oba týmy jsou na dolních pozicích v tabulce a potřebují důležité zápasy vyhrávat, aby se udržely v soutěži. Mírným favoritem utkání byla přeci jen Slavia Jesenice, která je na třinácté pozici. Kácovu patří pozice patnáctá. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Martin Cílek, kterému na postranních čarách pomáhali pomezní rozhodčí Jakub Pejša a Tomáš Pejša. Na zápas se přišlo podívat přibližně 60 diváků. 

 

Kácov vstoupil do utkání výborně a ve třetí minutě hry už se radoval z gólu. Branku vstřelil jeden z nejmladších hráčů na hřišti a to Dominik Vlasák. Domácí měli navrch a to i přesto, že mají velmi mladý a právě proto i ne příliš zkušený tým. Na hřišti to však vůbec nebylo znát. Do konce první půle branku žádný z týmů nepřidal a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí. Hosté tak měli jistě plnou hlavu toho, jak zlepšit svou hru, která nebyla vůbec dobrá.

Domácí pokračovali v dobrém výkonu i v druhé půli

Kdo by čekal, že hosté na Kácov v druhé půli vletí a pokusí se s výsledkem něco udělat, tak se spletl. I nadále byli domácí tím týmem, který měl ze hry více, avšak další branka přišla až v osmdesáté minutě. Gólman Jesenice, Martin Mašek musel opět vytahovat míč ze své branky, když se trefil Kamil Moudrý a zvýšil tak na 2:0. Konečné slovo pak měl ještě Dominik Vlasák, který v 89. minutě doupravil skóre na konečných 3:0 pro AFK Kácov. Všechny tři body tak zůstaly doma a Slavia Jesenice domů odjela s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér: Z naší strany výborné utkání. Měli jsme výborný vstup. Hned ve 3. Minutě jsme šli do vedení po kolmici Habala na Vlasáka, takže lepší vstup jsme si ani přát nemohli. Pak jsme pokračovali v dobrých výkonech jako z přípravy, kde jsme ani jeden zápas neprohráli, takže jsem hrozně rád, že se toho naši mladí kluci nezalekli a nebáli se hrát. V první půli jsme tam pak měli ještě jednu šanci na dlouhou nohu, ale tu jsme neproměnili. Hosty jsme moc do žádných šancí nepouštěli. Druhou půli už jsme byli dle mého názoru stoprocentně lepší. Měli jsme tam asi pět stoprocentních šanci, z toho jsme proměnili jen dvě. Branku jsme dali až v 79. Minutě, což je škoda, že jsme ji nedali dříve, protože by pak bylo utkání klidnější. Odehráli jsme to ale přesně tak, jak jsem chtěl a z naší strany je to jednoznačná spokojenost.




Sestavy


AFK Kácov
J. Gabriel [-] - M. Habal [-] (89. J. Blažek [-] ) , F. Zvára [-] , K. Houdek [-] , J. Kabát [-] - K. Moudrý [-] (83. J. Toupal [-] ) , D. Vlasák [-] , F. Linhart [-] , T. Albrecht [-] , O. Cettl [-] - A. Pana [-] (76. L. Petrů [-] ) -

SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - J. Smolík [-] , J. Procházka [-] , M. Boubín [-] (80. Š. Kubec [-] ) , V. Kratochvíl [-] , J. Táčner [-] , V. Glos [-] (69. V. Mráz [-] ) , M. Pilík [-] , J. Vošahlík [-] (46. K. Opelka [-] ) , M. Beneš [-] , V. Pytelka [-]

ŽK: 35. A. Pana , 87. D. Vlasák - 5. V. Glos , 53. V. Kratochvíl , 59. M. Boubín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cílek Martin - PEJŠA Tomáš, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.