Ledenice B si doma s Trhovými Sviny B body rozdělily


Branky


0

Domácí hráči Ledenic B v celé sezoně, jako nováček soutěže, předváděli velmi dobré výsledky a dlouho sekundovali vítězi soutěže z Dobré Vody B.  V posledních třech kolech, ale ani jednou nevyhráli a druhé místo v tabulce přepustili skvěle finišujícímu Římovu. V derniéře sezony hostili tým z Trhových Svinů B, které v jarní části na hřišti soupeře, pokud nepočítáme kontumaci zápasu na Dobré Vodě v jejich prospěch, nevyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze, když hosté udeřili v závěru poločasu

Pokud chtěli mít domácí hráči jistotu třetího místa, museli v posledním zápase sezony porazit hosty z Trhových Svinů. V opačném případě by se pak museli spoléhat na zaváhání souběžně hraného utkání jejich konkurenta z Nových Hodějovic na hřišti Lišova. Zápas začal uvolněně, na což měl vliv i stav některých hráčů hostí, kteří den před tím podle aktivity na hřišti zdárně oslavili konec sezony, tradiční dokopnou. Od úvodu se hrálo vyrovnané utkání a to i přes zveřejnění alkoholový handicap, který možná některým hráčům v zápase spíše pomohl, než uškodil. I přesto šli do vedení domácí, když po centru do vápna prosadil hlavou Kopecký – 1:0. Vedení vydrželo domácím hráčům téměř do konce první půle. V její poslední minutě se dostal k míči mladíček Rolínek, který naskočil do zápasu po půl hodině hry, jako střídající hráč a bylo vyrovnáno – 1:1. 

Sviny otočily zápas ve svůj prospěch, ale skvělý závěr zachránil domácím remízu

Jak skončila první půle, tak začal poločas druhý. Hned po rozehrávce se dostali do zakončení hosté a Čenec poslal Trhové Sviny B do vedení 1:2. Po hodině hry bylo s domácími ještě hůře, když se podruhé v zápase prosadil Čenec a zdálo se, že Sviny směřují k překvapivým, ale zaslouženým třem bodům – 1:3. Ještě sedm minut před koncem vedli hosté o dvě branky. Domácí hráči, ale nesložili zbraně. V 83. minutě dostal ideální přihrávku Fencl, který udělal kličku brankář a snížil na 2:3. Vyrovnání přišlo o dvě minuty později, když se prosadil střelou z vápna, podruhé v zápase Kopecký – 3:3. Tři body pro domácí, pak měl na kopačce střídající Němec, ale z malého vápna netrefil prázdnou branku. Zápas nakonec dospěl k zasloužené remíze 3:3. Ta nakonec nemusela mrzet domácí hráče, kteří i přes zisk jednoho bodu uhájili konečné třetí místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Matěj Volf (hráč): "Zápas byl celkově vyrovnaný, takže konečná remíze odpovídá. Ani jednomu týmu o nic nešlo a vše probíhalo v poklidu. Hosté přijeli silně opojení alkoholem z dokopný, kterou měli děn před zápasem. Myslím si, že můžou být rádi, že odjeli zdraví."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ČECH Jaroslav (N), BEBČÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.