D. Fyrbach 11. (vl.)
F. Junek 23.
D. Seethaler 33. (p.)
M. Volf 54. (vl.)
M. Mekiš 78.
5:3
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice B narazily ve Vrábči a domácí si připsali cenné tři body


Branky


11. D. Fyrbach (vl.) , 23. F. Junek , 33. D. Seethaler (p.) , 54. M. Volf (vl.) , 78. M. Mekiš - 17. J. Fencl , 29. P. Králík , 68. T. Lamáček
0

V 19. Kole cestovaly druhé Ledenice B na hřiště do Vrábče. Pokud chtěli hosté oddálit postupové oslavy vedoucí Dobré Vody B, museli bezpodmínečně vyhrát. Domácí, ale chtěli po třech zápasech, kdy vyšli bodově na prázdno navázat na svou domácí neporazitelnost, která skončila před 14 dny, právě proti vedoucí Dobré Vodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fyrbach zahrál rukou a domácí vedli

Pokud chtěly Ledenice B odložit postupové oslavy Dobré Vody B, musely bezpodmínečně vyhrát na hřišti Vrábče. Jenomže odsud si dokázali odvézt všechny body v této sezoně, jen hráči vedoucího týmu tabulky z Dobré Vody. Mužstvo hostí přijeli posílit někteří hráči z A týmu, kteří měli v nohách dopolední zápas. Utkání začalo oboustranně opatrně, ale na první gól se čekalo jen do 11. minuty. Centr domácího Mekiše si do vlastní branky poslal hlavou hostující Havelka – 1:0. Na kterou branku se má přesně zakončovat tak ukázal další pendl z A týmu Fencl, který se prosadil nůžkami po centru Homera a srovnal na 1:1. Domácí ovšem s odpovědí neotáleli dlouho a první střelcem Vrábče v utkání se tak stal Junek, který strhl vedení znovu na domácí stranu – 2:1. O šest minut později dostal přihrávku za domácí obranu hostující Králík a v zakončení si počínal na výbornou – 2:2. Ve 33. minutě zahrál rukou ve vlastním pokutovém území Fyrbach a následoval pokutový kop. Ten proměnil David Seethaler – 3:2. Tento stav vydržel do konce prvního poločasu.

Domácí navýšil vedení, které v závěru bránili bez dvou vyloučených hráčů

Vrábče se chtělo druhou půli soustředit na bránění těsného vedení, ale po devíti minutách druhé půle dostalo další dárek od hostujících hráčů. Rohový kop si do vlastní branky nešťastné odkopl hostující Volf a domácí vedli o dvě branky – 4:2. Nutno dodat, že i Volf patřil k posilám z A týmu. Ledenice dokázaly po hodině hry snížit, když se míč dostal k nohám Lamáčka a ten utěšenou střelou ze 30 metrů vymetl šibenic Schusterovy branky – 4:3. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale proti byl domácí brankář Schuster, který likvidoval jejich střelecké pokusy. Branky se tak dočkali domácí hráči, když svůj povedený výkon korunoval brankou Mekiš a zvýšil na 5:3. Asistenci si u této branky připsal domácí brankář Schuster. Vrábče pak dohrávalo zápas v emocích, když během dvou minut putovali dva její hráči předčasně pod sprchy. Nejprve došla rozhodčímu trpělivost se zákroky Filišteina, který šel po druhé žluté v 81. minutě ze hřiště. Svým vystoupením ho pak trumfl Junek, když nejprve uviděl žlutou za faul a za následné zatleskání rozhodčímu dostal druhou a mazal ze hřiště. Ač oslabeni o dva muže v poli závěr zápasu si domácí hráči pohlídali a na dálku podtrhli postup Dobré Vody do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrábče
Michael Schuster (hráč): "Zápas začal od obou týmů opatrně. V prvním poločase jsme přeci jen byli o něco aktivnější a dokázali jít do vedení. Druhý poločas jsme se více soustředili na bránění a chtěli jsme udržet těsně vedení. To se nám nakonec podařilo a doma potvrdili, že doma se nám daří."




Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - D. Pech [-] , T. Knytl [-] , M. Filištein [-] - Z. Medula [-] , F. Junek [-] , M. Seethaler [-] , M. Mekiš [-] , M. Vrba [-] , D. Seethaler [-] - L. Koclíř [-] (61. E. Jurčík [-] ) -

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - Š. Koblasa [-] (46. T. Lamáček [-] ) , J. Homer [-] , M. Volf [-] (56. D. Borovka [-] ) , K. Havelka [-] , D. Fyrbach [-] , J. Fencl [-] (64. J. Mařík [-] ) , P. Králík [-] , P. Hinterhölz [-] , F. Kopecký [-] , P. Cukr [-]

ŽK: 4. M. Filištein , 19. D. Seethaler , 28. L. Koclíř , 83. F. Junek - 87. J. Homer . ČK: 81. M. Filištein , 83. F. Junek .
Hráči zápasu: M. Schuster , M. Mekiš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BAŠTA Kristian (N), STROUHA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.