1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice B si z Lišova odvezly tři body a v tabulce jsou dál druhé


Branky


0

V 18. Kole III. třídy skupiny B, přivítal domácí Lišov B hráče Ledenic B. Domácí po dvou vítězstvích na začátku jara, čekají na další tříbodový impuls do tabulky a tuto skutečnost chtěli napravit proti svému sobotnímu soupeři. Jenomže je nečekalo nic jednoduchého. Ledenice B jsou aktuálně druhým týmem tabulky, a ačkoli na jaře ještě venku nebodovaly, byly mírným favoritem zápasu právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili v rozmezí jedné minuty hned dvakrát

Domácí hráči vstoupili do utkání aktivně, a i když měli problém se složením základní jedenáctky, v samotném zápase byli lepším týmem. Hosté tentokrát dorazili bez pendlů z A týmu a zaměřili se více na defenzivu. Lišov tak od úvodních minut narážel na neprostupnou hráz, ze které musel čelit nebezpečným kontrům na vlastní branku. Taktika Ledenic slavila úspěch po dvaceti minutách hry, když právě jeden z brejků zakončil hostující Cukr a bylo to 0:1. Hned po rozehrávce bylo pro domácí ještě hůře. Chyby v rozehrávce využili hosté k situaci dva na jednoho a zakončující Kopecký rozjásal své spoluhráče během pár vteřin podruhé – 0:2. Pro domácí hráče to byl šok, ze kterého se nevzpamatovali do konce poločasu. S dvoubrankovým náskokem tak odcházeli do šaten spokojenější hosté. 

Domácí tlak na vyrovnání nestačil

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Lišov znovu diktoval tempo hry a Ledenice, se ještě více zatáhli před vlastní pokutové území. Jenomže kýžená branka ne a ne přijít, buď se domácím nedařilo ve finální fázi, nebo si se střeleckými pokusy poradil hostující brankáře Škaroupka. Až necelou čtvrt hodinu před koncem se našla skulinka v hostující obraně. Dlouhý nakopnutý míč si našel aktivní David Mlýnek, udělal kličku brankář a snížil na rozdíl jedné branky. Domácí tlak se v závěru ještě stupňoval, ale vyrovnání se hráči Lišova nedočkali. Ledenice si tak připsali první jarní výhru na hřišti soupeře a v tabulce jsou dál na druhém místě.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Lukáš Beneda (hráč): "K zápasu s Ledenicemi se nás sešlo pouze devět a tak jsme museli povolat i dva lišovské matadory, aby nás bylo jedenáct. Po celý zápas jsme měli více ze hry a soupeře přehrávali, ale bohužel nedařilo se nám v zakončení. Hosté podnikali nebezpečné brejky a dva z nich v první půli využili ve vedoucí branky. Ve druhém poločasu se náš tlak stupňoval, ale na víc než snížení to nestačilo. "

TJ Slavoj Ledenice B
Marek Jarůšek (trenér): "V zápase na hřišti Lišova jsme nemohli počítat s hráči z A týmu, protože ti hráli souběžně s námi. Utkání bylo spíše remízové, měli jsme více štěstí a odvezli si všechny tři body."



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - D. Mlýnek [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , J. Flíček [-] , L. Masnička [-] , M. Formánek [-] , J. Beneda [-] , J. Beneda ml. [-] , L. Beneda [-] , J. Kročák [-]

TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - P. Králík [-] (76. J. Kesl [-] ) , Š. Koblasa [-] , D. Borovka [-] , J. Homer [-] , P. Hinterhölz [-] , F. Kopecký [-] , P. Cukr [-] , J. Řimnáč [-] , T. Lamáček [-] , M. Strouha [-]

ŽK: 73. D. Mlýnek , 87. J. Kándl - 12. P. Králík .
Místo: Lišov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BROM Josef - HART Petr (N), ČECH Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.