4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si doma poradily se Slavčí a v tabulce jsou dál druhé


Branky


0

Ledenice B hostily na svém hřišti soupeře ze Slavče. Druhý tým tabulky minulé kolo prohrál ve šlágru kola na půdě Dobré Vody B a po její sobotní výhře ve Vrábči to vypadá, že budou Ledenice bojovat už jen o druhé místo. Hosté v posledních dvou kolech předváděli velmi dobré výkony a na bodový zisk pomýšleli i na půdě Ledenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledenice B udeřily dvakrát v závěru první půle

Domácí hráči chtěli rychle zapomenout na nezdar z minulého týdne a i nadále držet krok za vedoucí Dobrou Vodou B. Od prvních minut byli lepším týmem a přehrávali soupeře ze Slavče. Tomu se naopak nedařilo vůbec nic a za celý první poločas pořádně neohrozilo branku domácího brankáře Maříka. Ledenice se ovšem dlouho trápily v koncovce a zdálo, že poločas skončí bez branek. Jenže v poslední desetiminutovce první půle přišly dvě povedené akce domácí družiny. Nejprve otevřel skóre ve 35. minutě Tomáš Lamáček, na jehož střelecký pokus se marně natahoval brankář hostí Vítek. Druhý zásah přišel 3 minuty před odchodem do šaten a autorem byl Kopecký. Pro Ledenice z toho bylo tak klidné poločasové vedení 2:0.

Rychlý třetí gól dodal domácím hráčům definitivní klid

Ve druhé půli se očekával tlak hostí, který ovšem nepřišel. I ve druhém poločase měli navrch domácí hráči a pět minut po začátku druhé půle přidali důležitou třetí branku. Podruhé v zápase se prosadil Kopecký. Třetí branka znamenala konečnou pro pendal z A-týmu Fencla, který si mohl jít v klidu odpočinout a přepustil místo střídajícímu Čechovi. Právě střídající Čech se v 70. minutě dostal do brankové příležitosti a chladnokrevným zakončením zvýšil na 4:0. A jelikož hosté byli pro domácí branku nebezpeční asi jako krabice s kaťatami, skončilo utkání zaslouženou výhrou Ledenic B. Ti se tak nadále drží na druhém místě s devíti bodovým odstupem na první Dobrou Vodu B a dvoubodovým náskokem před třetími Hodějovicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Marek Jarůšek (trenér): "V zápase jsme byli jasně lepším týmem a zaslouženě vyhráli vyšším rozdílem. Měli jsme i řadu dalších šancí, které jsme neproměnili, ale to nás nakonec nemuselo mrzet a kluky musím tentokrát za výkon pochválit."

TJ Slavče
Karel Brůha ( trenér ): "K zápasu proti Ledenicím můžu říct jen tolik, že se nám vůbec nepovedl. Nedařila se nám přihrávka, u všeho jsme byli druzí - no prostě bída. Narozdíl od nás byl soupeř fotbalovější, dobře kombinoval a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - P. Hinterhölz [-] (55. J. Čech [-] ) , J. Fencl [-] (55. M. Michner [-] ) , D. Fyrbach [-] , J. Čech [-] , F. Kopecký [-] (75. M. Kopáček [-] ) , P. Cukr [-] , J. Řimnáč [-] , R. Kučera [-] , T. Lamáček [-] , M. Strouha [-]

TJ Slavče
F. Vítek [-] - M. Trajer [-] , J. Tácha [-] (70. P. Němec [-] ) , T. Kápar [-] , V. Graňo [-] (46. K. Brůha [-] ) - J. Tůma [-] , R. Brousek [-] , T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] - J. Brousek [-] - M. Šindela [-]

ŽK: 80. J. Čech - 71. M. Trajer , 77. D. Mrkvička .
Hráči zápasu: T. Lamáček , M. Strouha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HAVLÍČEK Jaroslav - ČECH Jaroslav (N), TRAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.