3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ervěnice srovnaly dvoubrankové manko během dvou minut. Poté si za penalty připsaly bod navíc


Branky


0

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 16. kole I. A třídy zavítal na hřiště Ervěnic lídr soutěže kadaňský Tatran. Podle toho i vypadal první poločas, ve kterém byla Kadaň lepší a ujala se vedení 2:0. Na branku v sobotním utkání nečekali fanoušci příliš dlouho. Už ve 2. minutě využil zaváhání jinak výborně hrajícího Šlachty jarní střelec Martin Slajchrt  a poslal hosty do vedení (0:1). Hosté byli lepší, velké nebezpečí hrozilo Ervěnicím hlavně po přihrávkách Mikeše a důrazného Karbana. Ve 37. minutě udeřilo po akci Ondřeje Mikeše podruhé. Fefrčík vyslal na domácí branku tvrdou střelu, Červenka míč vyrazil, ale po odrazech od Haviara a Banoviče skončil balon za brankovou čárou. Vlastní gól a dvoubrankové vedení pro kadaňský Tatran (0:2).

 

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s jinou taktikou a na hřišti to bylo vidět. Domácí diktovali tempo hry a prosadili se i střelecky. V 59. minutě  poslal odraženou střelu Banoviče kapitán Haviar do hostující sítě (1:2) a o minutu později bylo již srovnáno.  Prosadil se Tomáš Banovič, který  skóroval hlavou po centru Dvořáka (2:2). V dalším průběhu mohly skórovat a strhnout vítězství na svou stranu oba týmy.  Nejdříve po trestném kopu Mašla vyrazil brankář hostí hlavičku Haviara do tyče a Dvořák z dvou metrů přehodil branku Kadaně. Konstrukci branky nastřelil ale i Tatran,  když patnáct minut před koncem  Čibenka podařenou střelou orazítkoval tyč domácí branky.

 

O vítězi nakonec rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých se zaskvěl domácí brankář Petr Červenka, který chytil tři pokusy soupeře.  Za poražené proměnili Ondřej Mikeš a Vít Karban, za domácí byli úspěšní tři střelci: Jan Král, David Haviar a Tomáš Banovič.



Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
P. Červenka [-] - J. Šlachta [-] - S. Dvořák [-] , T. Banovič [-] , A. Mostovoj [-] (87. L. Niš [-] ) , L. Trávníček [-] (46. M. Schwarz [-] ) , L. Valčík [-] , D. Haviár [-] , M. Mašl [-] , J. Emmer [-] , J. Král [-]

FK Tatran Kadaň
M. Bartůněk [-] - R. Čibenka [-] , J. Šabík [-] , M. Kocík [-] - K. Nádeník [-] , M. Zaržický [-] (64. M. Moravec [-] ) , O. Mikeš [-] , M. Paul [-] , F. Fefrčík [-] - M. Slajchrt [-] , V. Karban [-]

ŽK: 18. L. Valčík , 53. M. Schwarz - 83. M. Slajchrt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Petr - ŠIFALDA Dominik, JANEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.