J. Benda 22. (p.)
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

29.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Davida Vaněčka zajistily Tachovu tři body


Branky


22. J. Benda (p.) - 48. D. Vaněček , 66. D. Vaněček (p.)
0

Vydřené a nesmírně cenné tři body uhrál Tachov na půdě Brozan. Západočeši otočili vývoj utkání díky dvěma brankám Davida Vaněčka ve druhé půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se překvapivě ujaly Brozany

Jistě sestupující Brozany se po roce budou muset vrátit zpět do divize. Dobře na tom není ani jejich dnešní soupeř. Tachovští sice v posledních kolech pravidelně bodují, ovšem stále mají na nesestupové příčky jemné manko.

Překvapivě lepší start do zápasu měl domácí celek. Už ve druhé minutě měl velkou šanci Franc, prudkou střelu mu vyrazil Houdek na roh. Aktivita Brozan pokračovala, v desáté minutě měl další šanci Timothy Pelikán, ale znovu se Houdek vyznamenal. A byly to Brozany, kdo otevřely skóre. V 23. minutě po nařízené penaltě otevřel účet zápasu zkušenou střelou Jaroslav Benda1:0. Tachov se i přesto, že potřeboval body, v první půli nedostával moc do zakončení. Výjimkou byla hlavička do břevna, kdy Brozanští měli velké štěstí. 

Tachov zabral a vyválčil tři body

Velmi důležitou branku vstřelili Tachovští v úvodu druhé půle. David Vaněček se protáhl po levé straně a přesně zakončil – 1:1. Klíčový moment přišel v 65. minutě. Nádherná střela Folejtara trefila břevno, ihned po střele se pískala pro hosty penalta. Míč si postavil David Vaněček a druhou brankou v zápase otočil stav utkání pro svůj tým – 1:2. V závěru mohli hosté přidat další branku, ale nakonec je to nemuselo vůbec mrzet. Z brozanské půdy si odvezli všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu



FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Prvních dvacet minut jsme hráli špatně, kluky jsem na to upozorňoval, ale stejně jsme nechali v úvodu hrát domácí, kteří hráli velice dobře a potrestali nás, inkasovaný gól jsme si zasloužili. Hlavně v obranné řadě to nebylo ono, nedostupovali jsme hráče. Pak jsme začali hrát a do půle měli šance, které jsme neproměnili. Ve druhé půli už jsme hráli tak, jak by to mělo být, dali jsme i branky a mohli i další přidat. Nejlepším hráčem byl krajní záložník Vaněček."



Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] (46. P. Lipš [-] ) - I. Malina [-] , C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] (18. M. Kučera [-] ) - C. Golovko [-] , P. Nehoda [-] , T. Pelikán [-] , I. Šollar [-] - J. Franc [-] , J. Benda [-]

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Knakal [-] , P. Šácha [-] (66. D. Hradecký [-] ) , M. Hoffmann [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , O. Stružka [-] (57. M. Folejtar [-] ) , R. Kropáček [-] (76. M. Hrošovský [-] ) , D. Vaněček [-] , T. Habart [-] (46. M. Ruda [-] ) , M. Mlynařík [-]

ŽK: 41. J. Benda , 65. C. Uka , 70. R. Cibulka - 45. M. Knakal .
Hráči zápasu: D. Vaněček .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATĚJČEK Milan, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.