Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

28.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Žižkov dotáhla obrat v nastavení a brala všechny tři body


Branky


0

Atraktivní utkání dopadlo lépe pro hostující Žižkov. Pražané dotáhli dvoubrankové manko a v závěru zápasu rozhodl o výhře Tomáš Dočekal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeček zařídil Štěchovicím vedení

Štěchovice v minulém utkání uhrály tři body na půdě Kolína, pražští fotbalisté vyhráli poslední tři utkání v řadě. Hostující celek nutně potřeboval tři body, aby se udržel ve hře o postup. Štěchovičtí se již delší dobu drží v klidném středu tabulky.  

První se v zápase prosadili Štěchovičtí. Bývalý hráč Žižkova Stanislav Hřebeček se prosadil z první akce zápasu a poslal domácí do vedení – 1:0. Po polovině hry se stejný hráč radoval znovu. Brankář Soukup vyhodil pouze na jeho nohu a Hřebeček krásným lobem zvýšil na 2:0. Velmi důležitou branku pro hosty vstřelil minutu před koncem poločasu Tomáš Dočekal. Dlouhý balon za obránce napálil z první za Sňozíka – 2:1.

Žižkov dokonal obrat v nastavení

Druhá půle patřila Viktorii Žižkov. Srovnat mohl v šedesáté sedmé minutě Marek, ale ve stoprocentní šanci přestřelil. Srovnat se podařilo až v 76. minutě. Po přímém kopu se míč odrazil od tyče k Václavu Klánovi, který se štěstím překonal gólmana soupeře – 2:2. O tom, kdo získá plný počet bodů, rozhodlo až nastavení utkání. Zkušený brankář Radek Sňozík špatně vykopl, nastřelil svého spoluhráče. Míč se odrazil k Tomáši Dočekalovi, jenž dopravil míč do sítě – 2:3. Více utkání nenabídlo, a tak Viktoria Žižkov skvělým obratem získal tři body. 



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holesta (vedoucí mužstva): "Měli jsme skvělý vstup do utkání, soupeř se vrátil do utkání v závěru první půle. Ve druhé se jim podařilo srovnat a o body jsme přišli chybou brankáře v závěru zápasu. Za nejlepšího hráče bych označil střelce dvou branek Stanislava Hřebečka.

FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek: „Naše vítězství 3:2 bylo opravdu hodně upracované. Domácí jsme dostali do hry triviálními chybami a za stavu 2:2 už potom mohli vyhrát oba týmy. I tím, že my jsme se hodně tlačili k vítězné brance. Pomohlo nám střídání ve druhém poločase, kdy jsme přidali v ofenzivě a dostali domácí pod tlak. Při tom je to zbytečné. S podobnými soupeři bychom si měli poradit jednodušeji.“



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - L. Maršálek [-] , L. Jakobovský [-] , A. Kraus [-] , F. Novák [-] , L. Batka [-] (90. A. Drina [-] ) , S. Hřebeček [-] (85. R. Hajdarevič [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , M. Švejda [-] (63. M. Verner [-] ) , F. Busta [-]

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , M. Hurka [-] , T. Petrášek [-] , J. Trýzna [-] (57. V. Gebert [-] ) , J. Marek [-] (85. M. Hanuš [-] ) , T. Dočekal [-] , M. Kodr [-] , M. Pavlata [-] (64. V. Klán [-] ) , M. Podrazký [-] , J. Šimkovský [-] (52. L. Křeček [-] )

ŽK: 66. S. Hřebeček , 71. A. Kraus .
Hráči zápasu: S. Hřebeček - T. Dočekal .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: Haleš Vladan - NOVOTNÝ Zbyněk, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.