3:1
(0:0)
87. M. Kraus
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá půle rozhodla o výhře Benešova


Branky


0

Po bezbrankové pvní půli si domácí diváci přišli na své a po dobrém výkonu se radovali z výhru domácího Benešova 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Domácí Benešov by si výhrou nad Královým Dvorem hodně pomohl, jelikož by poskočil na dvanáctou příčku a ještě více se vzdálil bojů, o záchranu. V první půli se diváci branky nedočkali, celkově byl první poločas málo záživný. Aktivnější byl domácí Benešov, ale nedokázal si vytvořit vážnější příležitost. Málo bylo i střel na branku, brankáři neměli v první půli snad žádnou práci. Blízko ohrožení soupeřovi branky byl Čapek, ze střední vzdálenosti branku netrefil. Pět minut před koncem prvního poločasu se do problémů dostal brankář Stareček, už to vypadalo, že daruje hostům lacinou branku, ale na poslední chvíli si s obtížnou situací poradil. 

Třemi góly si Benešov zařídil výhru

Hned v úvodu druhé půle se Středočeši mohli poprvé radovat. V padesáté minutě měli Benešovští výhodu volného přímého kopu. Centr z pravé strany se snesl k Janu Zákostelskému, který poprvé v zápase překonal Krčka – 1:0. Druhou branku Benešova přidal čtvrt hodiny před koncem Martin Turek. Centr z pravé strany uklidil za Krčka – 2:0. O třetí gól se postaral Jan Žák. Velmi dobře trefil odražený balon – 3:0. V závěru už pouze korigoval Martin Kraus, když se prosadil přesnou střelou k tyči – 3:1. Benešovští si tak po zásluze připsali tři body a posunuli se na dvanáctou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Luboš Zákostelecký: "Rozehráli jsme utkání dobře, přestože jsme v první půli nedali gól. Zlomovým momentem se stala naše první branka, pak jsme přidali ještě dvě. Mrzí mě, že jsme nedohráli utkání s čistým štítem, ale to je pouze kosmetická vada. "




Sestavy


SK Benešov
J. Stareček [-] - Z. Vrňák [-] (89. J. Melichar [-] ) , M. Večera [-] , J. Zákostelský [-] , L. Braný [-] - D. Skopec [-] , M. Kučaba [-] (90. K. Kulhavý [-] ) , L. Vopat [-] (71. M. Turek [-] ) , P. Čapek [-] (90. M. Štancl [-] ) , O. Brejcha [-] , J. Žák [-] -

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , T. Krbeček [-] , M. Petr [-] (79. Š. Holý [-] ) , D. Zelenka [-] (56. Š. Hlinka [-] ) , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] (79. J. Junek [-] ) , J. Kabele [-] , M. Procházka [-] , M. Sus [-] , N. Mocyk [-] (56. A. Hájek [-] )

ŽK: 53. N. Mocyk , 77. J. Balšánek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.