0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Favorit z Chrudimi odmítl tři body v nastavení, nakonec má jen jeden


Branky


0

Ač byli domácí po většinu utkání aktivnějším týmem, nedokázali překonat Boháče v bráně Králova Dvora. V nastaveném čase pak pohrdl Kesner penaltou, což jako by byla předzvěst neúspěchu v následném rozstřelu, který hosté ovládli poměrem 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim na koni

Za silného deště přivítal lídr České fotbalové ligy z Chrudimi na svém trávníku Cábelíky. A hned ve druhé minutě se dokázal favorit dostat do velké šance. Nebezpečně zahraný balón po standardní situaci byl ve vápně několikrát tečován, aby zamířil na zadní tyč, kde číhal Luptovský. Tomu ke vstřelení gólu chybělo jen několik centimetrů!

 

Králův Dvůr odpověděl v 9. minutě. Po pěkné kombinaci na jeden dotyk se Kraus dostal před domácího gólmana Mrázka, který dokázal jeho pokus bravurně vyrazit mimo. Za dalších devět minut Chrudimští propadli v soubojích na kraji hřiště a zpoza vápna se rozhodl vypálit Moravec. K jeho smůle však mířil přibližně metr nad bránu Mrázka.

 

Další okamžiky patřily hlavně domácím. Nejprve Kesner nevyužil zaváhání hostujícího gólmana Boháče a nepřesně odcentroval, aby posléze stejný hráč hlavičkoval mimo. Po třiceti minutách hry se Kesner dožadoval pokutového kopu po faulu na jeho osobu, píšťalka rozhodčího zůstala však v klidu. Ve 35. minutě se Radouš postavil k exekuci přímého kopu, trefil pouze zeď. Míč se ale odrazil velmi šikovně pro Langra, který se náhle ocitl za obranou soupeře, jenže se nedokázal správně a včas zorientovat a pro Boháče nebyla slabá hlavička žádným problémem.

Boháč lapil, Boháč vychytal!

Do druhé půle vlétli chrudimští hráči s vervou a Cábelíky k ničemu nepustili, ve svých šancích však neuspěli ani Radouš, Rybička nebo Luptovský. Tlak Chrudimi se stupňoval, Boháč v bráně Králova Dvora úspěšně odolával!

 

Větší vzruch pak přineslo posledních pět minut utkání. Krčál se ocitl v tutové šanci, ale míč napálil pouze do Boháčovy hrudi. V 92. minutě rozhodčí odpískal k velké nevoli Cábelíků nedovolený zákrok jednomu z hostů a Chrudim dostala možnost rozhodnout zápas pokutovým kopem. K jeho exekuci se postavil Kesner, ale Boháč jeho pokus vytáhl na tyč!

Penalty dnes nešly

Chrudimský zmar byl pak dokonán v penaltovém rozstřelu. Krčál s Drahošem byli neúspěšní, na druhé straně se prosadili všichni fotbalisté. Králův Dvůr tak slaví dva body a Chrudimští dávají příležitost pronásledovatelům snížit jejich deficit.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Trenér P. Jirousek: „Hosté byli úvodních dvacet minut trošičku lepší než my. Ve druhé půli jsme prostřídali více do ofenzivy, hosty jsme přimáčkli před jejich vápno, už se prakticky nedostali za polovinu hřiště. Gól visel ve vzduchu, bohužel jsme ho tam nedotlačili ani z pokutového kopu, který byl nařízen v poslední minutě za zápasnický chvat Kabeleho. Do rozstřelu jsme šli v trochu horším psychickém rozpoložení než hosté vlivem tou neproměněnou penaltou v závěru. Bereme bod, soupeř bere dva, vyrovnaný zápas.“

FK Králův Dvůr
Trenér F. Barát: „Těžký zápas, Chrudim patří k tomu nejlepšímu v soutěži. Jeli jsme tam s pokorou, dobře bránit a zkusit nějaký brejk. To první se nám dařilo, to druhé méně. Přesto si myslím, že první půle byla víceméně vyrovnaná. Také domácí vycházeli spíše ze zajištěné obrany. Ve druhé půli domácí zvýšili aktivitu a zrychlili pohyb, měli nebezpečné standardní situace. Jejich brankové příležitosti se tvořily výhradně ze standardních příležitostí, ve hře jsme dokázali zůstat kompaktní. Pořád nám chybí klasický útočník, Honza Hájek je spíše záložník. V závěru bylo drama, kdy rozhodčí zapískal vzájemné držení. Měl jsem co dělat, abych kluky trochu zklidnil. V pokutových kopech jsme měli štěstí. Musím vyzdvihnout celé mužstvo z pohledu defenzivy, ale budu jmenovat gólmana Boháče a oba stopery Martina Suse a Tomáše Šilhavého. Především Šilhavý odehrál důležité standardky bez chyby, tam se dá říct, že se rozhodlo, že jsme zápas neprohráli.“



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , P. Rybička [-] , J. Krčál [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , O. Hauf [-] (86. P. Tlapák [-] ) , S. Langr [-] (55. D. Sixta [-] ) , J. Luptovský [-] (77. L. Kratochvíl [-] ) , L. Mastík [-]

FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - T. Šilhavý [-] , A. Hájek [-] (81. D. Zelenka [-] ) , J. Moravec [-] (89. P. Eliáš [-] ) , M. Petr [-] , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] , J. Kabele [-] , M. Procházka [-] , M. Sus [-] , Š. Hlinka [-]

ŽK: 17. S. Langr , 61. P. Rybička - 21. M. Procházka , 33. J. Balšánek , 42. M. Kraus , 57. J. Kabele , 90. M. Sus , 90. M. Petr , 92. M. Petr , 92. M. Sus .
Hráči zápasu: M. Sus , M. Boháč , T. Šilhavý .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ULRICH Tomáš, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.