J. Černý 34. (p.)
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jiskra sežehla Most a veze si jasné vítězství


Branky


0

Ač se Baník snažil s domažlickým týmem držet krok, druhý poločas byl už v režii hostů. Ti definitivně zlomili zápas v posledních deseti minutách, kdy vstřelili dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chocholouškův gól a způsobená penalta

Hosté přijeli do Mostu s jednoduchým cílem, držet krok s tabulkovými sousedy, případně vyšperkovat své postavení. O víkendu nezaváhal ani Písek, a tak odsunul Západočechy na momentální sedmé místo v tabulce. Domažlická Jiskra na nic nečekala a hned v první minutě byla blízko gólu. Do tutovky se dostal Roubal a ztroskotal na Divkovičovi v mostecké bráně, proti němuž neuspěl ani dorážející Špírek.

 

V 16. minutě už aktivní Jiskra uspěla. Na opakovaný rohový kop si nejvýše vyskočil Ondřej Chocholoušek a rozradostnil své spoluhráče! Jako by věděl, co natropí za dalších necelých dvacet minut, a tak si chtěl trochu vylepšit reputaci. Za oněch dvacet minut totiž fauloval ve vápně Beleje a rozhodčí s hvizdem neváhal – penalta pro Baník! Jakub Černý poslal Švihoříka v kleci hostů na druhou stranu a bezpečně vyrovnal na 1:1.

Tři domažlické góly

Druhý poločas byl už v kompletní režii Domažlic. V 52. minutě ještě D. Černý po výborném Špírkově pasu přestřelil, v 60. minutě se už mohli hosté radovat. A znovu jim k tomu dopomohla standardka. Pavel Fořt přeskočil mostecké obránce a hlavičkou k tyči strhnul vedení na stranu svého týmu. Hned za minutu mohli mostečtí srovnat, ale Hájek zblízka odmítl skórovat!

 

A tak v posledních deseti minutách domažličtí trestali. Nejprve se za obranu dostal Milan Braun, měl spoustu času si vybrat, co a jak, a zvolil správné řešení – 1:3. Kosmetickou úpravu si pak na 89. minutu nechal Vítězslav Hrdlička, když z levé strany překonal Divkoviče a stanovil konečnému skóre podobu 1:4.

FOTO: Petra Černá/FK Baník Most 1909



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Jiří Pojar (PR manažer): "Do utkání jsme vstoupili velkou šancí Roubala, kterou jsme nevyužili. Soupeři se po naší smolné rozehrávce v obranné fázi podařilo vyrovnat z penalty. Druhý poločas byl dle trenéra Skály z naší strany vysoce nadstandardní co se týče nasazení, kombinace i produktivity. Hráči to odmakali, přistoupilo k zápasu zodpovědně a po zásluze si odvezli důležité tři body. Výsledek sice možná vypadá jednoznačně, ale vůbec to nebylo jednoduché utkání, jsme rádi, že jsme zvítězili. Nejlepším naším hráčem byl stoper Chocholoušek."



Sestavy


Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Černý [-] , M. Macháček [-] (75. R. Vaschkevich [-] ) , F. Kura [-] , M. Marák [-] , J. Chábera [-] (87. J. Záruba [-] ) - M. Jindráček [-] , M. Koudelka [-] (61. M. Hejda [-] ) , D. Čada [-] - M. Belej [-] (83. D. Kasal [-] ) , Š. Hájek [-] (74. D. Dolejší [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - O. Chocholoušek [-] - M. Bauer [-] , P. Fořt [-] , M. Kyndl [-] (87. P. Javorský [-] ) , D. Černý [-] (89. M. Hrubý [-] ) , M. Špírek [-] (64. M. Buršík [-] ) , M. Braun [-] , L. Roubal [-] (64. V. Hrdlička [-] ) , P. Mužík [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 59. J. Chábera - 57. M. Kyndl .
Hráči zápasu: O. Chocholoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Makovička Milan - KOUBA Štěpán, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.