Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 16:00

Semifinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Redoby team vyřadil Violu + FOTO


0

První překvapení finálového dne přineslo toto semifinálové utkání. Bylo k vidění spousta skvělých šancí, krásné zákroky brankářů a obrovské nasazení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat v podání Redoby Teamu

Již od začátku zápasu měl zápas o finále náboj a nasazení. Šance přicházeli na obou stranách, ale v důležitých okamžicích podržel jak Aleš Kraus tak Kabele.

V 7. minutě vybojoval Kaválek míč, s pomocí Urmy a Exnera přečíslili obranu Redoby Teamu. Urma našel Exnera před prázdnou bránou, s čímž neměl problém, 1:0.

V 8. minutě Koch při snaze pálit na zadní jen těsně minul branku, takže Kabele zasahovat nemusel. Na straně druhé Kraus skvěle zlikvidoval střelu Hejdy.

Chybu Violy potrestal Žďánský po krásné přihrávce od Slámy, 1:1. Další šance Redoby Teamu, ale Janoušek nastřelil pouze tyč. V zápětí zahrál Podroužek ruku ve vápně a Lupák nařízený pokutový kop proměnil, 1:2.

 

Do konce poločasu se Viola snažila zužitkovat svůj tlak, ale poločas skončil 1:2. 

Tři minuty rozhodly o zápasu

Úvod druhého poločasu přinesl hned několik šancí na obou stranách.  V 16. minutě Redoby Team se dostalo do slibné šance, ale Koch se do útoku nezapojil. Hra se vyrovnala, přišlo po několika šancí na obou stranách, jako například přečíslení Violy, ale finální přihrávku se nepodařilo protlačit před branku Krause. S přibývajícími minutami se zvyšovaly i emoce.

V 18. minutě byl faulován Hejda. K přímému kopu se postavil Podroužek, který nastřelil pouze zeď. Tlak Violy o obrat utkání nepřestával, ale skvěle chytající Kraus zatím udržel svůj tým ve hře o finále. V 19. minutě se dobře vrátil Koch, který tak zabránil nahrávce na volného Kaválka.

Ve 20. minutě je Kabele prostřelen Žďánským, 1:3. V zápětí přišel přesný centr na Žďánského, který z první trefil pouze boční síť. Na druhé straně Kraus vyrazil střelecký pokus Violy. V 21. minutě Huttr skvěle viděl vystouplého Kabeleho a zvyšuje skóre svého týmu, 1:4. Ten okamžik Exner na lavičce neunesl a byl odměněn žlutou kartu.

Ve 22. minutě číhal Žďánský na šanci, ta přišla, když na něj obrana Violy zapomněla. Nikým neatakován propálil bezmocného Kabeleho, 1:5. Fajgl v poslední minutě parádně patičkou snížil na 5:2



Ohlasy k zápasu


Elektro Viola
Exner: Měli jsme dát první gól, a v klidu si to ubránit. My jsme branku dali, ale chtěli jsme pak dat hned další a to byla ta největší chyba, oni toho využili, že jsme hráli s otevřenou obranou. A každou chybu potrestali. Stejnak jsme byli nejlepší.




Sestavy


Elektro Viola
P. Kabele [-] - P. Exner [-] , P. Faigl [-] , J. Hanuščík [-] , M. Hejda [-] , M. Kaválek [-] , P. Kýzl [-] , D. Podroužek [-] , O. Urma [-]

Redoby team
A. Kraus [-] - J. Bečirovič [-] , P. Huttr [-] , T. Koch [-] , J. Kraus [-] , K. Lupák [-] , J. Sláma [-] , D. Žďánský [-]

Hráči zápasu: D. Žďánský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku