1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 14:30

Čtvrtfinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného duelu postoupil Redoby team + FOTO


Branky


24. P. Holeček - 2. K. Lupák , 11. J. Vejvoda (vl.) , 20. D. Žďánský
0

Nejvyrovnanější zápas přineslo druhé utkání finálového dne. Padly čtyři branky, jedna červená a k vidění bylo nesčetně skvělých zákroků obou brankářů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas brankářů

Již v úvodu utkání musel Kraus dvakrát likvidovat šance týmu Úlehle.

Ve 2. minutě na druhé straně neuhlídal svou svatyni Řepka, a Lupák střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání, 0:1.

Ve 4. minutě měl Huttr velkou šanci na vyrovnání, ale v zakončení nebyl úspěšný. O dvě minuty později Sláma vyslal bodlo na Řepku, který si se střelou dokázal poradit. Krejčí se dostal v 7. minutě ke střele, ovšem Aleš Kraus skvěle jeho střelecký pokus zlikvidoval. V zápětí i Hanych pálil pouze do Krause.

Lupák se v 8. minutě dostal rychlým přechodem přes celé hřiště až do zakončení, ale i Řepka předváděl své umění mezi tyčemi. V 10. minutě přišla pěkná kombinace Redoby Teamu, ale zakončení bylo velmi slabé. Následné rohové vhazování opět skvěle vychytal Řepka.

V  11. minutě přidal Redoby Team ještě jednu pěknou kombinaci, Lupák chtěl nahrávat na volného Žďánského, hráč Ulehle si nešťastně srazil míč do vlastní branky, 0:2.

Červená karta pro Adama Špičku

Druhý poločas začal náporem Redoby Teamu. Ve 13. minutě pálil Koch mimo bránu, ale do střely Lupáka v 15. minutě už Řepka zasahovat musel.

I na druhé straně přišla šance Úlehle, když Aleš Kraus musel na dvakrát likvidovat pokusy soupeřů. V té samé minutě byl za urážku rozhodčího vyloučen hráč Úlehle Adam Špička, a celý tým musel hrát 5 minut ve třech hráčích. Hráči Redoby Teamu nedokázali využít přečíslení a navýšit svůj náskok. Během přečíslení měl největší šanci Žďánský, ten ovšem nastřelil jen tyč branky.

V 20. minutě Sláma nacentroval přes celé hřiště na Žďánského, který svou nekompromisní střelou pod břevno nedal Řepkovi sebemenší šanci, 0:3.

V následné minutě odpověděl střelou Josef Špička, jeho střela šla ale nad vysoko nad branku. V posledních okamžicích zápasu po rychlém rozehrání Řepky na Holečka dokázal tým Ulehle ještě upravit skóre utkání střelou na zadní tyč, 1:3



Ohlasy k zápasu


FC Úlehle
Řepka: Chtěli jsme odčinit minulou porážku. Bohužel jako celý turnaj, máme problém proměňovat šance, a bez toho se vyhrávat nedá. Soupeř si vytvořil mnoho šancí a dokázal některé proměnit, zaslouženě zvítězil.

Redoby team
Huttr: Bylo to docela vyrovnané utkání. Dali jsme první branku, dostali jsme se do hry a soupeře jsme trochu zatlačili. Brankář podržel, chytal výborně. Po vyloučení hráče nás zatlačili ve třech, díky bohu za stavu 3:0. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


FC Úlehle
Z. Řepka [-] - J. Vejvoda [-] , R. Vaníček [-] , R. Šnajdr [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , M. Krejčí [-] , P. Holeček [-] , J. Hanych [-] , V. Zuska [-]

Redoby team
A. Kraus [-] - J. Kraus [-] , T. Koch [-] , J. Bečirovič [-] , P. Huttr [-] , K. Lupák [-] , J. Sláma [-] , D. Žďánský [-]

Hráči zápasu: A. Kraus .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku