3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 16:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl první poločas + FOTO


Branky


2. D. Zápal (vl.) , 3. P. Maršík , 7. M. Kaplan - 4. D. Zápal , 11. R. Trešl
0

Od tohoto zápasu se očekával vyrovnaný boj a nebylo tomu jinak. Všechny branky padly v prvním poločase, z vítězství se nakonec radoval celek Roztok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha Senomat o udržení se ve Viola cupu

Tento zápas byl příležitostí pro Senomaty získat první body ve Viola cupu a poprat se s Roztokami o finálovou část turnaje.

Ve 2. minutě přišla tečovaná střela Maršíka. Následný rohový vhod způsobil melu ve vápně a přišel nešťastný vlastní gól ve prospěch roztockého týmu, 1:0. O minutu později Maršík dobře napadl senomatskou rozehrávku a zvýšil skóre utkání, 2:0. Ve 4. minutě se Brož prokličkoval přes obranu, položil gólmana na záda a z metru dokázal nastřelit břevno.

V zápětí po pohledné kombinaci snížil Zápal, 2:1. Poté měl Eichler velkou šanci na srovnání stavu, ale jeho střela šla vedle brány.

V 7. minutě střelou na zadní tyč se prosadil Kaplan, 3:1. V 8. minutě dokázal Bureš z otočky pouze nastřelit vyběhnutého brankáře Drahoňovského. Drahoňovský byl úspěšný i o pár minut později, když Brož pálil zpoza vápna.

Minutu před koncem prvního poločasu přišla krásná přihrávka na Trešla, který ze vzduchu zakončil na zadní tyč a dal svému týmu naději na zisk bodů, 3:2. 

Bezbrankový druhý poločas

Ve 14. minutě Polcar pálil z otočky, ale Hůla mohl pouze kontrolovat střelu vedle jeho branky.

V 17. minutě už ale střelu téhož hráče musel likvidovat. Pudilova střela ve 20 minutě orazítkovala pouze tyčku. Senomatům se nedala upřít snaha, ale zakončení bylo velmi nepřesné nebo střely likvidoval výborně chytající Hůla.

Druhému poločasu chyběla na obou stranách kombinace. Mužstva se snažily střílet z jakýchkoliv pozic, ale velké brankové příležitosti tato snaha nepřinesla.

V závěru utkání se ke střele dostal Polcar, ale jeho střela mířila nad branku Hůly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Martin Brož: Bylo to těžké utkání, zápas předtím jsme dostali debakl, a po dvou zápasech jsme už konečně museli vyhrát, zlepšit naše skóre a navýšit body.




Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Brož [-] , A. Bureš [-] , M. Kaplan [-] , P. Maršík [-] , Š. Masarovič [-] , Z. Melč [-] , M. Medřický [-] , M. Pudil [-]

Senomaty
J. Drahoňovský [-] - J. Kodeš [-] , R. Trešl [-] , Z. Eichler [-] , D. Zápal [-] , M. Sailer [-] , A. Polcar [-] , O. Kučaba [-]

Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku