Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.12.2015 14:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juventus se rozstřílel až v druhém poločase + FOTO


Branky


0

V posledním kole základní části čekal na Juventus tým Senomat. Podle předchozích výsledků byl favoritem utkání Juventus. Tuto doměnku hráči Juventusu devíti brankami potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Utkání začalo překvapivě náporem hráčů Senomat, kteří nechtěli dát soupeři nic zadarmo.

Juventus Beer nastoupil bez brankáře Kvasničky, takže se do branky postavil Tomáš Vodrážka, který již několikrát dokázal, že i na tomto postu je velice platným hráčem.

V 6. minutě otevřel skóré utkání svou střelou Mašek, 1:0. Minutu na to měl Havel slibnou příležitost, ale Kučaba byl připraven. V zápětí propálil senomatský Zápal Vodrážku, 1:1. V 7. minutě rozehrával Juventus Beer rohový vhod. Ve vápně se dokázal uvolnit Havel, který se v těchto momentech nemýlí, 2:1.

V 8. minutě hráči Senomat nastřelili nejprve tyč, ale na Eichlerovu dorážku byl Vodrážka krátký, 2:2.

Vodrážka se snažil podporovat útok, což se vyplatilo v 10. minutě, když se vydal přes celé hřiště a dostal se k zakončení, jeho střela šla vysoko nad.

V poslední minutě prvního poločasu poslal Juventus přesnou střelu k tyči do vedení Polák, 3:2. 

Senomatům došla šťáva

Ve 14. minutě využil Hajný zmatku před bránou Senomat a propálil bezmocného Kučabu, 4:2. I hned byl faulován Havel, k přímému kopu se postavil levonož Vodrážka, který zvýšil vedení svého týmu, 5:2.

V 16. minutě po kombinaci čekal na zadní tyči Havel, který zakončil do odkryté branky, 6:2. V té samé minutě přišla totožná situace, jen s rozdílem, že Havel v zakončení nebyl tentokrát úspěšný. Polák v 18. minutě nemeškal a svou pravačkou poslal míč do šibenice senomatské brány, 7:2.  Ten samý hráč o 4 minuty později prokličkoval celé hřiště, nahrál na nabíhajícího Havla, který pálil nechytatelně pod břevno, 8:2.

Tlak Juventusu Senomaty nezvládaly, z čehož pramenilo hodně faulů. V poslední minutě utkání nastřelil Polák tyčku. Deset vteřin před koncem Vodrážka orazítkoval břevno Senomatské branky, míč se odrazil zpět k jeho noze a on dokázal propálit Kučabu ještě podeváté v tomto utkání, 9:2. 



Ohlasy k zápasu


Juventus Beer
Milan Polák: Začali jsme laxně, pouze s jedním hráčem na střídání, bez brankáře Kvasničky, kterého musel zastat v bráně Vodrážka. Po prvním poločase jsme si řekli, co budeme hrát, že budeme využívat Vodrážku jako pátého hráče, což se ukázalo jako naše síla, výsledek mluví za vše.

Senomaty
David Zápal: Není co komentovat, bylo to na nic.



Sestavy


Juventus Beer
T. Vodrážka [-] - M. Hajný [-] , M. Havel [-] , P. Makarský [-] , D. Bechner [-] , A. Mašek [-] , M. Polák [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Drahoňovský [-] , Z. Eichler [-] , A. Polcar [-] , J. Kodeš [-] , M. Sailer [-] , R. Trešl [-] , D. Zápal [-]

ŽK: 5. Z. Eichler . ČK: 10. Z. Eichler .
Hráči zápasu: M. Havel .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku