Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.12.2015 15:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viola ovládla utkání s Juventusem Beer + FOTO


Branky


4. M. Hejda , 7. P. Exner , 10. M. Hejda , 18. M. Hejda , 19. P. Exner , 23. M. Hejda , 24. P. Exner , 24. D. Podroužek
0

Očekávalo se vyrovnané utkání s množstvím šancí na obou stranách, ovšem přišla smršť týmu Elektro Violy, která přejela Juventus Beer osmi góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hejda překonal Kvasničku dvakrát

Hned v úvodu Exner provětral rukavice Kvasničky, který odvracel na roh. O minutu později přišla podobná střela na straně druhé, kdy střílel Polák.Ve 3. minutě chyboval Kvasnička, ale Hejda jeho zaváhání nepotrestal.

Změna stavu utkání přišla o chvíli později, kdy si na rychle rozehrané rohové vhazování naběhl Hejda a nekompromisně propálil Kvasničku, 0:1.

Po tomto gólu Juventus začal chybovat a nedařilo se mu zakládat kombinace. Naopak Viola byla ve svém živlu a na hře bylo vidět, že si zápas užívá.

V 7. minutě přišla křižná přihrávka na Exnera, který zakončil do protipohybu brankáře, 0:2. Pokračoval tlak Violy a Juventus pouze bránil. Podroužek úspěšně přešel přes obránce a krátkým švihem vyzkoušel Kvasničku, který tentokrát stál dobře a míč odvrátil na roh.

V zápětí po ojedinělé akci pálil Bechner, ale střela šla mimo ohrožení Kabeleho. Hejda založil kombinaci s Faiglem a Urmou a sám s klidnou hlavou překonal brankáře Juventusu, 0:3.

V 11. minutě přišla chyba Kabeleho, kdy si balón ukopl, avšak Polák nabídku na snížení skóre nevyužil.

V závěru poločasu ukázala Viola ještě povedenou kombinaci tandemu Hejda – Faigl, ale zakončujícího Beneše vychytal Kvasnička. 

Kvasnička se v brance nestačil otáčet

Již od úvodních minut opět Juventus chyboval, ale Beneš chybu nepotrestal. V 16. minutě se sice dostal do zakončení Polák, ale jeho střela letěla vysoko nad bránu.

O dvě minuty později to byl Hejda, kdo překonal bezmocného Kvasničku, 0:4. Neuplynula ani minuta a po parádní kombinaci na 3 doteky zakončil Exner nekompromisně do šibenice, 0:5.

V 19. minutě předvedl skvělý zákrok Kvasnička, když zlikvidoval střelu Kýzla. V tomto zápase Kvasnička rozhodně suché triko neměl. Jen se štěstím lítaly střely Violy kolem brány Juventusu.

I hráčům v poli postupně docházely síly, čehož Viola využila a napadala rozehrávku již od brankáře.

Ve 23. minutě donutil Hejda napadáním obránce k chybě, čehož využil Podroužek a přízemní střelou překonal Kvasničku po šesté. Juventus v posledních minutách úplně rezignoval, toho využil Exner, který zužitkoval chybu a vsítil sedmý gól, 0:7. V poslední minutě Hejda vybojoval balón a společně s Urmou vyšachoval bezmocného Kvasničku, který neměl žádnou podporu svého týmu - 0:8. 



Ohlasy k zápasu


Juventus Beer
Tomáš Vodrážka: Není moc co hodnotit. Měli bychom se všichni spíš zamyslet, proč to takhle dopadlo.

Elektro Viola
Marek Hejda: Byli jsme lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Dávali jsme branky i dobře bránili.



Sestavy


Juventus Beer
R. Kvasnička [-] - D. Bechner [-] , T. Vodrážka [-] , M. Havel [-] , M. Polák [-] , A. Mašek [-] , P. Makarský [-] , M. Hajný [-]

Elektro Viola
P. Kabele [-] - P. Exner [-] , L. Beneš [-] , O. Urma [-] , M. Hejda [-] , P. Kýzl [-] , D. Podroužek [-] , P. Faigl [-]

Hráči zápasu: M. Hejda .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku