Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 16:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z bojovného zápasu nakonec lépe vyšel Redoby tým + FOTO


Branky


0

Velké množství šancí na obou stranách přineslo utkání, ve kterém první poločas patřil Senomatům. Ten druhý naopak ovládl Redoby tým, zápas otočil a připsal si body za vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas otevřel Redoby tým pěknou střelou, která ale skončila mimo branku. Senomaty odpověděly taktéž dvěma pěknými střelami. Ve 4. minutě rozsvítil výsledkovou tabuli Trešl z týmu Senomat, který pěkně zpracoval křižní centr a z druhé vstřelil balón do vinglu branky, 0:1.
Hra se odehrávala ve vysokém tempu za přispění obou týmů. V 7. minutě následovala pěkná akce Senomat a Zápal z otočky zvýšil náskok nad Redoby týmem na 0:2.
Dvě další minuty stačily Redoby týmu na vstřelení kontaktní branky, o kterou se postaral Francl, 1:2.
Po pár vteřinách přišla ale odpověď Senomat, napotřetí prostřelil Eichler brankáře Bečiroviče a zvýšily na 1:3.
V 11. minutě vytáhl gólman střelecký pokus Senomat na roh. Míč získal soupeř a rychlý útok skončil tyčkou u Kučabovy branky. Do konce poločasu přišlo z obou stran ještě několik nebezpečných střel, ale skóre už se v prvním poločase nezměnilo.

Druhý poločas patřil díky úvodní brance hráčům Redoby týmu. Francl střelou bodlem překonal Kučabu, 2:3.
Hned nato se ke střele dostal senomatský Králička, kterého brankář bravurně vychytal.
Redoby se ve 14. minutě dočkali srovnání, když pěknou kombinaci zakončil A. Kraus, 3:3. Následoval mírný nápor Redoby týmu. Jeho střelecké pokusy sice byly nebezpečné, ale většinou hráči mířili těsně vedle. Spousta těchto šancí byla z dílny dua Žďánsky - Koch. Šance přicházely ovšem i ze strany soupeře. Senomaty nic nevzdávaly, ač na nich bylo znát, že měly pouze jednoho hráče na střídačce. V 17. minutě přišla další slibná střela od Žďánského. Ten samý hráč chvíli nato střílel z první po centrované nahrávce, Kučaba ho ale skvělým zákrokem vychytal.
Dvacátá minuta již přinesla branku. Žďánský střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení, 4:3. Patý gól v síti Senomat přišel v 22. minutě. Kučaba si připsal nejprve pohledný zákrok, ale o pak vybojoval J. Kraus balón, naservíroval ho na Fencla a ten zajistil dvoubrankové vedení pro Redoby tým, 5:3.
Redoby tým zvýšil svůj tlak, přicházely další útoky, ale Kučaba byl v brance výborný.
Půl minuty před zazněním závěrečného klaksonu vyběhl Kučaba proti Slámovi, který ho obešel a svou brankou zvýšil na konečnou podobu výsledku utkání, 6:3.



Ohlasy k zápasu


Redoby team
Dominik Žďánský: Dobře je, že jsme opět otočili zápas, jak se nám daří. Ze začátku jsme Senomaty podcenili a pak jsme museli dotahovat, ale povedlo se.

Senomaty
Antoní Polcar: První poločas byl vyrovnaný, v druhém jsme dělali zbytečné chyby a dostali branky. Soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


Redoby team
J. Bečirovič [-] - D. Žďánský [-] , T. Koch [-] , J. Sláma [-] , J. Kraus [-] , A. Kraus [-] , P. Huttr [-] , V. Geier [-] , J. Francl [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - P. Králička [-] , D. Zápal [-] , Z. Eichler [-] , R. Trešl [-] , A. Polcar [-]

ŽK: 2. J. Francl .
Hráči zápasu: J. Francl .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku