Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 15:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viola s týmem Lubné nezaváhala a připisuje si povinné tři body + FOTO


0

Viola, jako favorit, neměla vstup do zápasu zcela podle představ.

V prvním poločase se Lubná mohla díky slibným šancím dostat do zápasu, poločas druhý byl jasně v režii Violy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubné se dařilo akorát snižovat výsledek utkání

Hned po úvodním hvizdu arbitra Titlbacha měla Lubná hodně slibnou šanci, když se míč po pěkné kombinaci dostal k Ondrušovi, ale ten si s koncovkou do prázdné brány nedokázal poradit. Poté brankář Lubné Souček svým zákrokem opustil vápno a Urma trestný kop proměnil - poslal svůj tým do vedení 0:1.
V 6. minutě po špatné rozehrávce Lubné zachytil balón Hanuščík a neměl problém přesně zakončit vedle vybíhajícího Součka, 0:2.
Pokračoval nápor Violy, ale Souček pokusy o vstřelení další branky úspěšně likvidoval.
Na druhé straně Lubná zahrozila jen výjimečně z protiútoků, se kterými si Kabele bez obav poradil. Ale nakonec to přece byl Komín, který Kabeleho překonal a snížil tak skóre na rozdíl jedné branky, 1:2.
Od tohoto okamžiku se vrátil tlak Violy, ta útočila a po pěkných kombinacích měla Lubná co dělat, aby stíhala odvracet balón do bezpečí. V 10. minutě Lubná dvakrát odvrátila střelu soupeře, ale na třetí dorážku byl Souček již krátký, 1:3. Ovšem na obdržený gól přichystal odpověď Trejbal, který umístil střelu přesně k tyči a snížil na 2:3.
Poslední slovo měl v prvním dějství Faigl, který upravil výsledek na dvougólový náskok, 2:4.

Druhý poločas jasně v režii Violy

Lubná chtěla navázat na konec prvního poločasu, kdy svým pohybem hráči nutili soupeře k chybám a dokázali z toho vytěžit dvě branky. Ovšem Viola převzala hned od začátku iniciativu a ohrožovala Součka ze všech stran.
V 15. minutě přišla slibná akce Violy, po rychlé rozehrávce se dostal Faigl k zakončení, jeho střela však jesště letěla vedle. O dvě minuty později Exner pěkně našel Podroužka, který už poslal míč za Součkova záda, 2:5. Zápas se od páté branky dostal do plné režie Violy.
Nejprve Beneše sklepl pěkný centr hlavou na Hanuščíka, ten  ovšem z voleje poslal míč jen daleko mimo branku. Hanuščík si spravil chuť o pár minut později, když po kombinaci s Kýzlem zapsal na účet Violy šestý gól zápasu, 2:6.
Lubná byla nadále pod velkým tlakem Violy. Míč se dostal k Faiglovi, ten neváhal a vystřelil, ovšem jeho střela skončila pouze na tyči Součkovy branky.
Vybojovaný roh Lubné, kdy Vopat vhodil přímo na nohu Suchému, přinesl už jen mírnou náplast v podobě kosmetické úpravy výsledku na 3:6. V závěru zápasu ještě Urma nastřelil břevno, ale na výsledku se již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Baník Lubná
Petr Suchý: "Celé utkání jsme tahali za kratší nit, soupeř byl po cele utkáni lepší, a předváděl své kvality. Soupeři blahopřeji. "

Elektro Viola
Petr Kabele: Byli jsme jasně lepším týmem, zápas jsme měli pod kontrolou, ale dostáváme zbytečné góly, protože neumíme bránit.



Sestavy


Baník Lubná
P. Souček [-] - D. Ondruš [-] , L. Brabec [-] , D. Vopat [-] , P. Suchý [-] , M. Komín [-] , M. Gebhart [-] , A. Trejbal [-]

Elektro Viola
P. Kabele [-] - P. Faigl [-] , O. Urma [-] , P. Exner [-] , D. Podroužek [-] , P. Kýzl [-] , J. Hanuščík [-] , L. Beneš [-]

Hráči zápasu: J. Hanuščík .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku